פורסם 2006 בפברואר 919 שנים עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום!חייב עזרה דחוף !תודה.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני מבין שאתה ממש חדש באוברקלוקינג....לא מקפיצים תדר מ-200 ל-250 בפעם אחת!!!צריך לבדוק יציבות כל 5 מהירות באס שמעלים!!לא בפעם אחת.....תקרא את המדריכים באתר
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אז תחזיר את ההגדרות הרגילות בביוס......load optimyzed diffolts(או משהו כזה......אנגלית גרועה..)או שתכבה את המחשב תנתק אותו מהחשמל ותצואי למשך 5 דקות את הבטריה שנמצאת על הלוח אם
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר אחי הבעיה היא שאין כלום שום דבר לא עולה !אפילו הצהוב הזה שבצד שתמיד שמדליקים תמחשב לא מופיע...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מה זה??אפילו הצהוב הזה שבצד שתמיד שמדליקים תמחשב לא מופיע...אמרתי לך תוציא את הבטריה מהלוח למשך 5 דקות שהמחשב מנותק מהחשמל ואז הכל יסתדר...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר אחי עשיתי על מה שאמרת אבל עכשיו כשזה מעלה לי את הווינדווס (כשזה טוען...) אז הוא מראה חלון כחול כזה לשנייה ואז נדלק מחדש מה אני עושה?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אחי עשיתי על מה שאמרת אבל עכשיו כשזה מעלה לי את הווינדווס (כשזה טוען...) אז הוא מראה חלון כחול כזה לשנייה ואז נדלק מחדש מה אני עושה?תכבה תמחשב, תנתק מהספק, תחכה 5 דקות ותנסה להדליק שוב.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים תכבה ת'מחשב... תוציא בטריה 5 דקות... תפעיל... כנס לביוס... תעשה Set Defult Setting... F10..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.