פורסם 2006 בפברואר 919 שנים נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים.פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם.האם הוא טוב יותר ממראדונה?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לא צריך לדמיין הרבה :http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%9C%D7%94וזה בלי סמים.וב2004הוא נבחר כ"שחקני הכדורגל החיים הטובים בעולם" מקום ראשון.ובקשר פאנטזיה שלך אז סופרמן הכי טוב מכולם.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר לדעתי התשובה היא כן,כמובן.לא משנה כמה שחקן הוא טוב,תמיד אפשר לדמיין יותר טוב.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים שאלה לי אליך, מה חשבת לעצמך כשפתחת את הת'רד הזה? אם אתה מתעקש להיות מוזר אז לא צריך לדמיין יותר מדי, יש את ליאו מסי.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים רגע, אתה מתכוון למרדונה כיום או לפני 3 שנים? כי כיום אפשר להשתמש בו במקום כדור...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים רגע, אתה מתכוון למרדונה כיום או לפני 3 שנים? כי כיום אפשר להשתמש בו במקום כדור... מה זה בכלל משנה? האם הבן הבא שאלה לי אליך, מה חשבת לעצמך כשפתחת את הת'רד הזה? הוא השפוי היחיד פה..? באמת, מה חשבת לעצמך? נדב.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני דווקא ניסיתי לדמיין שחקן כדורגל , כל מה שיצא לי , זאת צרעה , בול עץ מנוסר עם ענפים שרופים , פיל יושב על כורסת טלויזיה וחור בקיר בתוך חור .שחקני כדורגל , הם מיוחדים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.