עבור לתוכן

כיצד אני שם כתוביות ? מלביש אותם על סרט

Featured Replies

פורסם

שלום , אני משתמש בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC כדי לראות סרטים , רק אני לא יודע איך אני שם כתוביות ... וגם ב WINAMP אני משתמש.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

תוריד תחבילת קודאקים חדשה זה יחבר לך אותם לבד..(תוריד תFULL)..

http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm

יש לי את ה KLITE CODEC , אבל מה זאת אומרת יחבר אותם לבד ?! סתם ככה לא הבנתי.. אני מפעיל את הסרט ישר הוא מחפש את הכתוביות שיש ומפעיל אותו יחד איתם ? אפשר יותר הסבר בבקשה?

פורסם

תפתח תסרט עם המדיה פלייר..

וזוה התרגום כבר יהיה שם..(כמובן תוודא שהסרט וכתוביות שלו הם באותו שם ובאותה תקייה)..

פורסם
  • מחבר

תפתח תסרט עם המדיה פלייר..

וזוה התרגום כבר יהיה שם..(כמובן תוודא שהסרט וכתוביות שלו הם באותו שם ובאותה תקייה)..

אז להוריד את החבילת קוקדקים להתקין אותה לשים את התרגום בתוך התיקייה של הסרט וזה יפעל ? , אגב לשים את הקובץ הסרט עצמו והתרגום ביחד או שלא חייב? יעני הסרט הוא בתוך ווינראר ואת התירגום אני שם בתיקיה שביחד עם הווינראר אם הבנת אותי נכון.

פורסם

if you use Media player classic, under the "Play" submenu there is a subtitle option. just select the subtitle track.

פורסם

You should put the movie file and the subtitles file in the same directory.

the movie should be Un-rared.

for instance, put in the same directory:

movie.avi

movie.srt

and it should work.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם , שמתי אותם באותה תיקיה וזה עבד :-)

תודה. אגב יש עוד אתרים שאפשר להוריד כתוביות לסרטים? אני מחפש ל"יום שאחרי מחר" , תודה רבה.

יש לי עוד שאלה , כדי לשים כתוביות צריך שהכתוביות יהיו אותו פורמט כמו של הסרט ? למשל DVDSCR DVDRIP MICRODVD ? וה XVID / DIVX קשורים או משהו ? , ועוד שאלה אם יש לי כבר בסרט תרגום אנגלית אני יכול לשים עברית במקום אנגלית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים