עבור לתוכן

שאלה בקשר מעגל חשמלי

Featured Replies

פורסם

לאאאאאאא :kopfpatsch:

אם זה בטור אז שמים רק נגד אחד

פורסם
  • מחבר

ככה:

@@@@@@@@@@$

?

פורסם

כן אבל לא כל כך הרבה לדים

כל לד צורך בערך 3V אז אתה יכול לשים 3 לדים על מתך של 12V וגם נגד מתאים של 200 אוהם בערך לצריכת זרם של 16 מילי אמפר

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אז זה יוצא על כל 3-4 לדים נג אחד לא?

פורסם

לא אתה יכול לשים נגד אחד על 100 לדים (בטור כמובן) זה הכל תליו בכמה מתח יש לך

ולכל מעגל שיש לך צריך לחשב מחדש

פורסם
  • מחבר

תראה אני רוצה לעשות פנל מקדימה במחשב עם 7 לדים ומתג אז כמה נגדים אני יצתרך?

פורסם

תצתרך דבר ראשון ספק סביר, דבר שני, נגד של 200 אום, דבר שלישי, לחבר את הלדים בשתי קבוצות, אחת של 3 אחת של 4, כל קבוצה מחוברת בטור, הקבוצות מחוברות במקביל.

או

(חיבור ל5V... החוט האדום במקום הצהוב...)

נגד 200 אום, ואת כל הלדים לחבר במקביל, יענו: רגל אחת של כולם מחוברת לנגד, והרגל השנייה של כולם מחוברת לאחד החוטים.

פורסם
  • מחבר

אחי יש מצב אתה מראה לי תמונה של כל מה שאמרת לי עכשיו שאני יבין יותר טוב כי אני רוצה ללמוד טוב שאני יבין ולא יהיה בעיות

פורסם

לא!!

בשרטוט הנוכחי, הנגד דווקא צריך להיות מחובר לרגל (-).

למה זה חשוב לאן מחברים את הנגד :nixweiss:

המתח שיפול על הדיודה נגד אותו מתח והזרם אותו זרם.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את המיקום של החוטים במולקס, וצריך לבדוק את הקוטביות של הלדים כמו שאמרו כאן...

[attachment deleted by admin]

פורסם

עדיף באפשרות 1 נגד לכל קבוצה

ובאפשרות 2 נגד לכל לד

ביכדי לא לכחת נגד הספק

פורסם

יש הרבה אפשרויות, אלה הכי פשוטות... נגד 200 או 300 אום יספיקו... 7 לדים זה לא כל כך הרבה...

פורסם

מה הבעיה שלכם עם הנגד לאיזה רגל הוא מחובר כל מה שחשוב שהוא יהיה בטור ללד :nixweiss:

למה זה חשוב לאן מחברים את הנגד :nixweiss:

המתח שיפול על הדיודה נגד אותו מתח והזרם אותו זרם.

:kopfpatsch:

הכוונה היתה שהלד אמור להיות מחובר בצורה כזאת שרגל (-) שלו צמודה לנגד, כלומר לחוט השחור, כלומר ל-(-) של הספק. ברור שבחיבור נורמלי לא משנה לאיזה רגל הנגד מחובר, אבל כבר היה ציור, ומישהו שאל על קוטביות הלד, ולכן התאמתי את מה שאמרתי לציור. בואו נקרא שוב ילדים, והפעם בתשומת לב:

בשרטוט הנוכחי, הנגד דווקא צריך להיות מחובר לרגל (-).

פורסם
  • מחבר

יש הרבה אפשרויות, אלה הכי פשוטות... נגד 200 או 300 אום יספיקו... 7 לדים זה לא כל כך הרבה...

אוקי נראה לי שזה מה שאני יעשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים