פורסם 2006 בפברואר 919 שנים האם אתם מכבים את האל-פסק אחרי שאתם מכבים את המחשב?מצד אחד, אם אני ישאיר את האל-פסק פתוח נראה לי שהוא יבזבז חשמל...מצד שני, אם אני יכבה אותו אז בפעם הבאה שאני ידליק אותו (לא יודע אם זה רק באל-פסק שלי - של אדוויס)הוא יפתח ויסגור במהירות את המסך, מה שמדאיג אותי שזה לא יפגע בו...אתם בדרך כלל סוגרים את האל-פסק בלילה?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אין שום בעיה להשאיר את האל-פסק דולק גם כאשר המחשב כבוי.האל-פסק תוכנן לעבודה של 24/7 מסביב לשעון וככזה הוא יודע לעבוד גם כאשר אין עומס מחובר.לדוג', כשהמחשב / המסך / המודם / ראוטר (מחק את המיותר) לא עובדים.מקווה שעזרתי.נילס.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים tgenאל פסק עובד על מצבר (בטריה)בזמן שהמחשב לא פועל שום דבר לא לוקח חשמל מהאל פסק (להוציא מסך - אם הוא לא מכובה הוא לוקח מעט מאוד חשמל)במקרה ואתה מכבה גם את המסך שום דבר לא לוקח חשמל מהאל פסק, והחשמל שיש לו במצבר לא נעלם לשום מקוםלכן הוא גם לא ייקח חשמל נוסף מהרשת חשמל
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר ודרך אגב, מה תוחלת החיים הממוצעת של אל-פסק?הבנתי שאחרי כמה זמן הבטריה מתרוקנת או משהו כזה...זה תלוי במשהו? יש משהו שיאריך את החיים שלו?ככל שהעומס על האל-פסק יותר קטן הוא יחזיק מעמד יותר זמן???
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לא בהכרחזה כמו מצבר של אוטו, יש לו אורך חיים מסוים, יש דברים שמקצרים לו את החיים (אומרים שהתנעה קרה מקצרת לו את החיים, לא יודע אם זה מיתוס או אמת) ויש דברים שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.