עבור לתוכן

502 Bad Gateway

cloudflare

צריך המלצה לאוזניות למחשב שיענו לי על הצרכים שלי..משהו מוזר!! זה לא כמו שביקשו

Featured Replies

פורסם

אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת אומרת שאני ישמע באוזניות וברמקולים בו זמנית (השימוש הזה הוא לסרטים כמובן)ועוד משהו שיעזור לכם יש לי כרטיס קול Audigy 2 value ואני מחבר אותו בכבל rca לPL לטלוויזיה ואני מחבר את האלטק לנסינג שלי VS4121 ושומעים רק מהאלטק לא מהטלוויזיה..

אז אם אתם יכולים תמליצו לי על האוזניות שביקשתי

ותגידו לי איך אני ישמע בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות ושאני לא ישמע בכלל את הרמקולים אפילו לא צעקות בחדר

תודה!!

פורסם

בשביל כבל ארוך .. יש כבל מאריך לאוזניות

ובשביל לשמוע גם מאוזניות וגם מרמקולים תתצרך מגבר עם בורר רמקולים .. ככה שתוכל גם להדליק את הרמקולים וגם לשמוע מהאוזניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים