פורסם 2006 בפברואר 819 שנים פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים הא שלך האוטו עם הרדיו דיסק המעפן נו למה לא אמרתה לא ההיתי פורץ אליו סתם אחי צוחק יש ביטוח ? תגיד תודה של דפקו את כול האוטו כי אם פרצו כבר לתוכו יכלו להצית על חם ולברוח עם האוטו
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים בגלל זה צריך לכסות את החלונות עם איזה וילון או משו או לשים איזה שמיכה או משו על הדאש בוארד ועל הבוקסות וכל מה שיקר
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אז זה היית אתה, ידעתי שהרדיו דיסק נראה קצת דפוק. חרא של דבר.סתם סתם.. אתה לא יכול להוריד את הפאנל שלו או משהו כשאתה לא באוטו?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים ^^זה כבר לא משנה את אתה מוריד את הפאנל או לא, גנבים יודעים הרי שאתה לא תיקח את הפאנל איתך הביתה אלא תשים אותו מתחת לכיסא או בתא כפפות...אז הם פשוט מחפשים אותו...
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים בממוצע לבעל רכב עם אזעקה שמחנה את הרכב מתחת לבית או במוסך לידו לוקח דקה וחצי לגלות שפורצים לו לאוטו גנב שרואה רדיו בלי פאנל לא ייתאמץ לחפש אלא ייברח...ואגב למה לכסות עם ווילונות כדי שיחשבו שיש לך מה להסתיר?איזה אוטו זה?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים ^^ זה כבר לא משנה את אתה מוריד את הפאנל או לא, גנבים יודעים הרי שאתה לא תיקח את הפאנל איתך הביתה אלא תשים אותו מתחת לכיסא או בתא כפפות... אז הם פשוט מחפשים אותו... תקרא לי מוזר אבל אני תמיד לוקח אותו איתי..
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני פשוט יש לי מדבקות של "איחוד לאומי" "Israel Body Buillding" "קרבי זה הכי אחי" חחח מסכן הערבוש שבא לפרוץ לאוטו חחח באמת לא כדאי לו להתעסק איתי
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני משתדל גם לקחת את הרדיו מהאוטו כל פעם שהוא לא בשימוש, לי גנבו רדיו שהייה ממש יקר איזה דגם של פיוניר, ועכשיו יש לי רדיו הרבה יותר פשוט אבל גם טוב
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני משתדל גם לקחת את הרדיו מהאוטו כל פעם שהוא לא בשימוש, לי גנבו רדיו שהייה ממש יקר איזה דגם של פיוניר, ועכשיו יש לי רדיו הרבה יותר פשוט אבל גם טובלא לך...אין לך עדיין רישיון...אולי להורים שלך גנבו,אבל מה שבטוח,לא לך גנבו..חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.