פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יש שני דגמים של לוחות אם שאני יבחר אחד מתוכם 1. לוח אם P5LD2 Asus מנגד יש לוח אם שאומרים שהוא המתחרה לאסוס מבית לוח אם GA8I945PG Gigabyte בהשוואה ללוח אם של Gigabyte האם אסוס יותר טוב ממנו מבחינת הביצועים מבחינת השוואה של זה מול זה ברכיבים בביצועיים בטכנולוגיה בהכל מה המרצדס מבחינתכם בברכה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אם מדובר על ביצועים ללא OC וכו'שניהם יהיו כמעט אותו דבר (אתה לא תרגיש שום הבדל)
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר מה זה ocיש לי ידע טכני לא מורחב אני עכשיו רוצה להרחיב אותו לכן אני שואל מה ההבדלים בניהם האם אסוס תומך בפי סי אי וכו'
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מה זה ocיש לי ידע טכני לא מורחב אני עכשיו רוצה להרחיב אותו לכן אני שואל מה ההבדלים בניהם האם אסוס תומך בפי סי אי וכו' OC או בעצם overclock זה המהרת מהירות השעון של רכיב מסויים...במקרה שלך אם מדברים על הלוח אם אז אפשר להמהיר כעיקרון או למעבד או לזיכרונות...לכל לוח יש ביצועי OC שונים, לחלקם יש יותר ולחלקם פחות.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר 90 אחוז מהמיקרים בהם אתה מתעסק בלוחות אם ברמה גובהה אתה לא מרגיש הבדל זה ידוע רק אני רוצה לדעת מה המרצדסמבחינתכם
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אני מעדיף את אסוס כי... ככה. אני רגיל לתוכנת הניטור שלהם (ASUS PROBE) שהתוכנה של ג'יג'הבייט מכוערת וכבדה לעומתה. גם תוכנת העדכון שלהם טובה מאד. אבל בשורה התחתונה, שניהם לוחות טובים מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.