פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אני צריך על פסק לאחי למחשב-פנטיום 4 שלוש גיגה (לא יודע איזה ליבה)512 מגה זיכרון80 גיגה ארד דיסק2-כוננים 1 צורב רגיל ואחד DVD רגיל וחוץ מיזה פלופי אחדכרטיס מסך-5200 חוץ מיזה מסך CRT 17 פלטרון של LG מודם אלקטרל שחור וראוטר פשוט של 3COM במידה ואפשר גם איזה חיבור שיגן על הראוטר מפגיעת ברק בקווי טלפוןאין לי תקציב אבל אני רוצה שיחזיק 5 דקות מהפסקה יגן גם מיברקים ויהיה לא גנרי -תנסו לימצוא לי אחד שעושה תעבודה במחיר שפויושיש לו זמינות טובה בחנויות בארץבתודה STONE
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אל פסק (ולא על פסק) של 650VA מחברה טובה יספיק(זה במקרה הגרוע ביותר שבו אין לך ספק עם PFC כלשהו)
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר אל פסק (ולא על פסק) של 650VA מחברה טובה יספיק(זה במקרה הגרוע ביותר שבו אין לך ספק עם PFC כלשהו)אולי תיתן דגמים ספציפים ומה זה - PFC ?גם לינקים יהיה נחמדבתודה STONE ומה בקשר למגן ברקים לחיבור של הראוטר לטלפון יש את זה באל פסק או שצריך משהו אחר?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יש בד"כ חיבור RJ11 (כבל טלפון) באל פסקלגבי חברות - אחרי הדיווח על ה GamaTronic אני אמליץ על Adviceעל PFC אתה יכול לקרוא ב Wikipedia (רק באנגלית)
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר 1-קודם כל תודה2-יש דגמים מומלצים3-מה השם המלא של הקיצור PFC ?-בויקי אני מקבל הרבה תוצאות לקיצור
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לגבי דגמים מומלצים יש רק את ה Pro ואת ה eComPFC = Power Factor Correction
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.