עבור לתוכן

איזה מפרט PC הייתם מעמידים כנגד ה- PlayStation II

Featured Replies

פורסם

(1) מפרט זהה בביצועים לחומרה ומה המחיר

(2) מפרט זהה במחיר ל- PS2 ואיך הביצועים שלו ביחס ל- PS2

ואיזשהו סיכום\מסקנות חסרונות,יתרונות לגבי כדאיות קנית קונסולת משחקים לעומת מקבילה לה ב- PC

אני נוטה לצד ה- PC שכן ה- PC הוא תמיד יכול להיות מכונת משחקים + תחנת מולטימדיה ועוד דברים אחרים השאלה מה קונסולת משחקים נותנת לך שאין לך ב- PC

פורסם

זה די דפוק להשוות קונסולת משחקים למחשב אבל חשבתי על זה:

AMD ATHLON 64 3200

DFI LANPATRY

W.D 250 GB

7800 GT

פורסם

לא צריך מפרט כל כך חזק לפי דעתי מול הPS2

בגלל שהוא מחובר לTV וכמה כבר רזולוציה יש לTV (לעומת המחשב)...

מחשב ממוצע היום עם כרטיס טוב יקח אותו ...

אבל המשחקים הם לא אותו דבר ולשחק עם ג'ויסטיק במקום מקלדת ועכבר

זה ליגה אחרת לגמרי

עריכה:

^^^^^ המחשב ששמת אוכל אותו ... אבל עוד פעם לשחק עם ג'ויסטיק זה ליגה אחרת

פורסם

אתם מודעים לכך שלPS2 יש יכולות גרפיות שאפשר להשוות במקרה הטוב לGeforce 2? מה ש mostwanted רשם מתקרב יותר לעוצמה שאומרה להיות בקונסולות הדור הבא (אם כי מלמטה, מן הסתם). אני חושב שפנטיום 3 + Geforce 3 (וגם זה מוגזם) בהחלט יכולים להתמודד עם כל משחק ps2...

זה לגבי מפרט פיסי שפחות או יותר משתווה לps2. לגבי מה אני מעדיף למשחקים, אז התשובה תהיה קונסולה. מבלי להכנס לכך שהרבה יותר כיף לשחק עם בקר מול הטלוויזיה מאשר עם מקלדת+עכבר מול מסך מחשב (לטעמי בכל אופן), אתה קונה קונסולה ואביזרים ב400-500 דולאר פעם ב5 שנים ואתה מסודר, לא צריך לדאוג לגבי הביצועים של המשחק,אין שום צורך להוציא אחרי שנה שנתיים עוד 1500 ש"ח על כרטיס מסך חדש וכל משחק שאתה קונה מובטח לך שהוא ירוץ ולא יהיו תקלות. תחשוב שמחיר שאפשר לקנות 1900XT למשל אתה יכול לקנות xbox360 + כמה אביזרים ומשחק אחד. כך שאני הייתי הולך על קונסולה למשחקים+מחשב לעבודה.

מצד שני קונסולה זו גם פשרה מבחינה של גרפיקה, בהתחלה של הדור הבא הגרפיקה במשחקי פיסי תהיה דומה לזו של xbox360 וps3 אך אחרי פרק זמן מסויים הקונסולות ישארו מאחור. בנוסף, בגלל שהבקר שליטה הוא מוגבל יחסית למקלדת ישנם סוגים של משחקים שאנשי הקונסולות נאצלים לוותר עליהם (כמו RTS למשל). אז שוב, זה חוזר לעניין ההעדפה האישית של כל אחד.

פורסם

לא צריך מפרט כל כך חזק לפי דעתי מול הPS2

בגלל שהוא מחובר לTV וכמה כבר רזולוציה יש לTV (לעומת המחשב)...

מחשב ממוצע היום עם כרטיס טוב יקח אותו ...

אבל המשחקים הם לא אותו דבר ולשחק עם ג'ויסטיק במקום מקלדת ועכבר

זה ליגה אחרת לגמרי

עריכה:

^^^^^ המחשב ששמת אוכל אותו ... אבל עוד פעם לשחק עם ג'ויסטיק זה ליגה אחרת

אז קנה גיימפאד למחשב

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים