פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מז"י - מפקדת זרועות יבשה או משהו כזהאיפה זה? מה זה? מה עושים שם לעזאזל? :s05:
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מז"י = מפקדת זרועות היבשה, זה נכון.נמצאת ליד צומת קסטינה, שם נמצאים המפקדות של חיילות היבשה השונים.למשל, מקחצ"ר (ק. חי"ר וצנחנים ראשי), מקתמ"ר (ק. תותחנים ראשי) וכו'.מקווה שעזרתי.נילס.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר אני חושב על הלתגייס לחיל תקשוב במגמת מחשביםורשום לי שם שאחרי הקורסים יש מצב שאני יהיה במז"יאז השאלה שלי מה בדרך כלל עושים שם במז"י הזה? איזה תפקידים יש שם? איך הם?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מצטער על המילה/ביטוי אבל..בבביייייתתתתתת זזזזזווווונננננוווווווותתתתתת אחד גדול..מז'י זה הבסיס הכי שכונתי בארץ...לא מכיר אנשים בתפקידים שלך אבל בכללי בסיס שכונתי..
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר מצטער על המילה/ביטוי אבל.. בבביייייתתתתתת זזזזזווווונננננוווווווותתתתתת אחד גדול.. חחחחחחחחח אהבתי :lol:
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מצטער על המילה/ביטוי אבל..בבביייייתתתתתת זזזזזווווונננננוווווווותתתתתת אחד גדול..מז'י זה הבסיס הכי שכונתי בארץ...לא מכיר אנשים בתפקידים שלך אבל בכללי בסיס שכונתי..אמת, הייתי שם בתחילת השבוע, טוב שאני לא רואה חיילים מתחרמנים להם שם, כולם זורקים זין.. אייי.. :\מזי זה הבניין הדי חדש מול עזריאליזה עם המנחת מסוקים עליוואתה.. מה אתה קשור?נדב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.