עבור לתוכן

מגבלה של מספר התמונות במצלמה דיגיטלית...

Featured Replies

פורסם

שמעו אני מצלםפ כבר הרבה זמן כל היום עם המצלמה עליי ואז אחד שמוכר מצלמות אמר לי שמצלמה דיגיטלית מוגבלת במספר התמונות האם זה נכון?לא מבחינת הכמות על הכרטיס זיכרון אלא משהו כמו 10000 תמונות היא לא יכולה לצלם יותר...

זה נכון?

פורסם

נפח הכרטיס מוגבל לתמונות, אבל אחרי שאתה מוחק אותן ממנו אתה יכול להמשיך לצלם ולצלם ולצלם ולצלם עד שהוא יהרס, כשהוא יהרס אתה קונה חדש וממשיך לצלם, בקיצור - לא, לפי מה שידוע לי מצלמה דיגיטלית לא מוגבלת בכמות התמונות שהיא יכולה לצלם (:

פורסם

עד כמה שידוע לי למצלמה יש איזושהי הגבלה של מספור התמונות ברצף ,כלומר אם נפח כרטיס הזיכרון שלך לא היה מוגבל ,אז הייתה יכולה להיות בעיה,

אבל בנפחים של היום זה לא מהווה בעיה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה פשוט נאמר לי שבלי שום קשר לכרטיס מתישהו המצלמה מפסיקה לצלם...

פורסם

הוא צודק, זה מספר הקליקים של התריס.

בממוצע תלוי עד כמה המצלמה איכותית זה מגיע לכמה עשרות אלפי קליקים בממוצע.

ב-DSLR הנושא ידוע ורגיש.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר :nixweiss:

פורסם

כי זה כמו בכל דבר.. לא שמעת על זה מכיון שלרוב האנשים זה חסר משמעות.. אתה באמת הולך לצלם מעל מיליון תמונות במצלמה שלך? או לפתוח את הריץ' רץ' בג'ינס שלך מאה אלף פעמים? כל דר מתבלה, אבל למוצרים היום יש חיי שימוש מטורפים, ככה שאתה זורק אותם הרבה לפני שאתה מגיע לקצה גבול היכולת שלהם..

פורסם

אתה באמת הולך לצלם מעל מיליון תמונות במצלמה שלך?

אל תגזים :smile1: לא בטוח שאף מצלמה תשרוד מיליון :)

DSLR הוא משהו כמו 100 אלף אם אני זוכר נכון, תלוי גם איזו DSLR...כי זה תלוי מאד במצלמה ספציפית. :P

פורסם

אם DSLR יכולה לצלם משהו כמו 100 אלף תמונות כמה יכולה מצלמה כמו הS9000?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו צילמתי כ-3500 תמונות אז אני יכול להיות שקט לא? ;D

פורסם

יש לך ולי זמן חח (:

פורסם

ב-50 אלף תתחילו לדאוג :-X

אצלי המצלמה נהרסה (טעות אנוש :bash::s07: ) אבל צילמה כ-25,000 תמונות במשך שנתיים וחצי בערך +\-.

פורסם

אני מניח שעד שאני אגיע ל50 אלף אני כבר אחליף אותה ::)

פורסם

הממ...lets see... אם נחשב בממוצע כמה תמונות צילמתי ליום זה יוצא:

365 כפול 2.5 בערך

יוצא 912.5 ימים

25,000 תמונות לחלק ל-912.5 ימים = 27.4~ תמונות ליום.

:o :o

פורסם

תראה, כשאני לוקח את המצלמה לסט צילומים יצא שהגעתי כבר ל 300 תמונות בסט, ז"א 300 תמונות באותו יום, אבל אני לא מצלם איתה כל יום... רוב התמונות נמחקות אחרי זה אבל זה לא משנה כלום כי הן עדיין צולמו, אני מניח שייקח לי כמה שנים להגיע ל25 אלף אפילו כי עוד מעט צבא וזה ככה שאין לי מושג אם יהיה לי זמן בכלל לצלם :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים