עבור לתוכן

לכל הגאונים שאומרים ש -65 מעלות זה נורמלי ל - AMD

Featured Replies

פורסם

הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות

(יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)

פורסם

אף אחד לא אמר ש65 זה נורמלי אלא רק שמעבדים של AMD יכולים לעבוד בטמ"פ כזאת כש אינטל לא. אז כנראה קיבלת סטפינג ממש גרוע או שלא התקנת משהו טוב כי קשה לי להאמין שעם וואלקנו7+ ומארז טוב ומקורר המעבד בכלל יגיע ל65...

ד"א גם לי יש AXP 1800 ולוח GA-7VRXP אבל עם מארז מעפן של טסונמי ובפול לואד הוא מגיע ל60 ו58 שהמזגן דלוק

פורסם

לא לא. 65 זה נורמאלי ביותר. אולי המעבד מת מקפיצת מתח או HSF לא מורכב כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך משהו להגיד דבר ! דרך אגב לא עשיתי למחשב שום אובר קלוקינג

פורסם

לא לא. 65 זה נורמאלי ביותר. אולי המעבד מת מקפיצת מתח או HSF לא מורכב כמו שצריך.

בהחלט יכול להיות, השאלה מה פותח הת'רד יכול להוסיף כאן, האם הייתה קפיצת חשמל בבית ? האם קרה משהו מיוחד ? איזה ספק יש לך ?

פורסם

הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות

(יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)

איך אתה יודע שהוא נשרף?

מה הסימפטומים של המחשב? לא נדלק, נדלק ונתקע? יש תגובה למסך? יש אילו שהם צפצופים מהסיפקר(אם יש כזה בכלל במארזים של אנטק)?

אני ואורי ננוח כאן בשקט בצד... אמנם יכול להיות שזה בא מסיבות אחרות ולא קשורות דווקא ישירות לטמפרטורות אבל עדיין...

קובי, אני לא חושב שאני צריך לבקש ממך לקרא את התקנון ולהפנים את העובדה שמה שכותבים צריך לנמק כי מה שאתה עשית כרגע גובל בספאם.

פורסם

קודם כל, מעבד לא נשרף ב 65 מעלות כאילו DUH ::)

הוא נשרף באיזור ה 100-150 מעלות ואז יש נזק בלתי הפיך.

למה שאתה מתכוון זה שהוא היה על 65 מעלות לפני שהוא הפך לברביקיו (אם בכלל)

יש לי Volcano7+ ולפני היה לי 65 במאמץ עכשיו הוא מגרד את ה 50 אז 100% לא התקנת משהו כראוי, כי זה פשוט לא ייתכן, זהו.

פורסם

מה שאתה מתאר פה די מפחיד (בהתחשב בכך שאלה בדיוק החלקים שהתכוונתי לקנות...). אם תוכל לצרף עוד פרטים על מה בדיוק קרה זה יהיה נהדר, כי לפי מה שאני רואה רוב האנשים פה חושדים שקרה משהו מעבר לכך...

פורסם

חברים יקרים ו AMDPHOBIES אין מצב שעם הציוד הנל המעבד נשרף סתם כך

אחרי התקנה של מאות מעבדי AMD (ואתם יודעים שאני לא סתם אומר מספר כזה) אתם יודעים כמה נשרפו לי סתם כך???

סך הכל נשרפו עד היום 0 מעבדים!!!

למי שלא קרא טוב , המספר מדויק - 0 מעבדים.

כך שאו שהתקנת ה HSF היתה מראש לא נכונה (קורה הרבה למי שלא מנוסה) או שקרה משהו אחר

או שזה בכלל לא המעבד תקול אלא רכיב אחר!

אבל אני חוזר ואומר ואתם יכולים לבדוק באתר של AMD טמפ מוות של המעבד היא מעל 90 מעלות מעל 80 יכול להיות נזק לא קריטי

ומתחת ל 80 אין בעיה לעבוד רגיל.

פורסם

סליחה על הבורות... אבל איך כבר אפשר להתקין HSF לא נכון? אני יכול להגדיר את עצמי כ "בהחלט לא מנוסה" (במיוחד כמי שעובד עם מעבד slot ולא socket כרגע). ראיתי כמה מדריכים וכו' בנושא וזה לא נראה כאילו יש יותר מדי אפשרויות...

פורסם

תבדוק את המדרגה שבתחתית המעבד אם המאוורר לא יושב נכון המעבד כנראה נשרף בגלל זה.

דרך אגב טמפרטורת העבודה של הXP היא 80 - 90 מעלות אבל זאת ע"י בדיקה מדויקת יותר בCORE חום סביר הנמדד בביוס צריך להציג

גג עם VOLCANO 55 מעלות לפני אוברקלוק.

נ.ב

תבדוק גם את הVCORE בביוס אם הוא עבר את ה 1.85 זאת כנראה הסיבה 8)

פורסם

סליחה על הבורות... אבל איך כבר אפשר להתקין HSF לא נכון? אני יכול להגדיר את עצמי כ "בהחלט לא מנוסה" (במיוחד כמי שעובד עם מעבד slot ולא socket כרגע). ראיתי כמה מדריכים וכו' בנושא וזה לא נראה כאילו יש יותר מדי אפשרויות...

תתפלא באיזו קלות אתה סודק את הליבה של האת'לון שלך בעזרת התקנה רשלנית או לא נכונה במעט...

פורסם

תתפלא באיזו קלות אתה סודק את הליבה של האת'לון שלך בעזרת התקנה רשלנית או לא נכונה במעט...

אמאל'ה!

איך אני מוודא שאני עושה הכל נכון? יש איזה חוברת הוראות מפורטת ומדוייקת שמגיעה עם ה-volcano?

פורסם

אפשר אפילו להתקין וולקנו 7 הפוך. חבר שלי התקין ככה בטעות, והיו לו טמפ' גבוהות מדי, אז באתי אליו וסידרתי את זה.

פורסם

אפשר להתקין, אבל זה דיי קשה... חוצמזה, אם תתקין הפוך יהיה מרווח קטן וישרף המעבד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים