עבור לתוכן

כמה תמונות מהיום ( עודכן בעמוד הראשון.. )

Featured Replies

פורסם

סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

dscf0738largemedium2se.th.jpg

dscf0733largemedium6ve.th.jpg

dscf0744largemedium7ie.th.jpg

dscf0750largemedium0ui.th.jpg

dscf0764largemedium1jy.th.jpg

פורסם

אהבתי

פורסם
  • מחבר

עוד כמה תמונות שצילמתי היום בבוקר, סתם ירדתי עם המצלמה לתפוס פרחים, הייתי שמח לקבל יותר תגובות על התמונות הקודמות ועל אלה גם, אם יש משהו לשפר בצילום עצמו / איך יצאו התמונות, כל דבר יתקבל בברכה (:

dscf08932medium2jn.th.jpg

dscf09062medium1ho.th.jpg

dscf09292medium6am.th.jpg

dscf09352medium4ef.th.jpg

פורסם

תמונות יפות

אהבתי את שתי האחרונות.

לדעתי אתה יכול יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ותודה על האמון ;D

פורסם

שמע, אם אתה רוצה ללמוד קצת על צילום אז תבין שלרוב המצלמות הדיגיטליות כשלך יש בעיה עם איזון לובן ולפעמים צריך לתקן קצת את התמונה. אתה תמיד יכול להגיד שאתה אוהב את ה"אפקט" הכחלחל בתמונה הזו או ה"אפקט" הירקרק בתמונה אחרת אבל זה לא אפקט זה דפקט של חיישן המצלמה. אם אתה אוהב חמימות במקרה מסוים אז תוסיף פילטר לעדשה או בפוטושופ באופן מודע אבל אל תקבל את הפשלות של המצלמה כאפקט. לפעמים גם תמונה מטושטשת זה יפה אבל לרוב אתה תרצה שהאובייקט הראשי בתמונה יהיה בפוקוס וחד ועם צבעים נכונים.

בתמונה הזו ישנה חשיפה מעטה מידי וסטייה לכיוון הכחול בגלל תנאי הצילום. אתה עדיין יכול להגיד שאתה אוהב את הלימון הכהה יותר והכחלחל יותר אבל אלו שגיאות מצלמה שלרוב דורשות תיקון.

חוץ מזה תמונה לא רעה. האובייקט ברור וחד (חידדתי טיפה) ומאחור הרקע מחוץ לפוקוס. תמונה לא רעה. לא כלכך מעניינת אבל טובה טכנית. ללמוד לצלם נכון טכנית הרבה יותר קל מללמוד ליצור תמונות מעניינות. לא כל אחד שיודע להשתמש במכחול וצבע נקרא צייר ולא כל אחד שיודע להשתמש במצלמה נקרא צלם.

9 מגה זה בהחלט יפה אבל לא מבטיח תמונות טובות. בזכות ה 9 מגה של המצלמה תוכל לחתוך את התמונות לאחר הצילום ולנסות להוציא מהן את המירב. 9 מגה לא עוזרים אם התמונה לא בפוקוס או הצבעים שגויים או התמונה מלאה ברעש.

אני כותב כל זאת כי הבנתי שאתה רוצה ללמוד ובאמת מתעניין בצילום ובאפשרות להשתפר.

dscf0738largemedium2sebc9ax.jpg

פורסם
  • מחבר

blue_core, קודם כל תודה רבה על התגובה ועל העריכה.

נתחיל מזה שבנוסף לזה שאני רוצה ללמוד ולהשתפר בצילום כמו שהבנת נכון אין לי ממש מושג בפוטושופ ככה שאני מתחיל ממקום עוד יותר נמוך, אני מנסה גם ללמוד לאט לאט איך לעבוד עם התוכנה הזאת, באילו פילטרים להשתמש, מתי ובאילו עוצמות.

אני מעלה את התמונות שלי לפה בשביל לקבל תגובות כמו שלך ואחרות של אנשים שיש להם יותר ידע וניסיון ושיכולו להסביר לי מה אפשר וניתן לשפר ומה עשיתי טוב.

בקשר לפושוטופ אני מניח שזה ייקח עוד זמן, בינתיים אני מנסה להתמקד בלשפר את זה כמה שיותר כשהמצלמה עוד בידיים שלי, להקטין את העריכות כמה שאפשר, כי המטרה שלי לבסוף היא ליצור תמונה כמה שיותר אמיתית ולא מזויפת מעריכות בפוטושופ.

במקרה של צילום דוגמנית ( כמו בת'רד אחר שפתחתי פה ונדמה לי שהגבת גם בו ) המטרה היא ליצור תמונה יפה כמה שיותר כי אדם הוא אדם, ויש דברים שאפשר לייפות טיפה בעזרת עריכה אבל עדיין, לא עריכה מוגזמת וברוטאלית.

שוב תודה על התגובה העניינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים