פורסם 2006 בפברואר 719 שנים לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים באמת שתמונות יעזרואם אני מבין נכון וזה הפחיות מאחורי החתיכות פלסטיק שדרך אמור לצאת הצורבאז צריך רק לסובב אותן סביב עצמן עד שהן נחתכות ויוצאות
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר אי אפשר לסובב, אי אפשר לעקם, משהו לא מובן אין לי תמונה, אבל זה לא מסובך להביןיש את המסילות לפלסטיקים שאני שם על הצורב, הם אמורים להכנס לתעלה, את התעלה חוסמים שניי מתכות אז הפלסטיקים לא נכנסים, בממש ממש כח אפשר לעקם אותם (עם פלייר) אבל זה לא הגיוני ממשאולי מישהו מכיר את המארז או שיש לו אחד
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים קרה לי עם הטרסמפומטר אתה בטח הרכבתה תמסילות לצד ההפוך שלהם כאילו תנסה להפוך תמסילות
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר בדקתי את המסילות כמה פעמים, זה לא זה הנה תמונה, הברזל המעוקם זה מה ש"חוסם", כמו שאתם רואים זה לא משהו שאמורים לעקם אותו ישבתי על זה שעות, נסתי להכניס בכל מניי צורות, פשוט לא הולך למישהו יש מארז כזה? עדכון: באתר שלהם יש PDF עם תמונה איך להכניס, אמורים להכניס את זה מקדימה אבל זה לא נכנס כי ה cdrom בדיוק ברוחב של הפתח אז הפלסטיקים לא נכנסים, אולי צריך לפרק משהו, אני בודק
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יכול להיות שזה כמו אצלי וצריך להוציא את הפאנל הקדמי כדי להכניס את הצורב מקדימה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר נכון!!!!!!!!! אחרי שהצעת את זה אריתי שניתן למשוך את הפאנל תודה ======
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.