עבור לתוכן

קירור לכ.מסך כפול ליבה - יש כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות??

אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי...

אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?

פורסם

אני חושב שראיתי אחד כזה שמכסה את כל הכרטיס אבל זה קירור מים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שראיתי אחד כזה שמכסה את כל הכרטיס אבל זה קירור מים

אתה זוכר איפה ראית?

פורסם

אם אני לא טועה יש של ASUS....אבל אני די בטוח שהוא לא נמכר בארץ ותצטרך להזמין החול...

פורסם

תקנה שני קירורים......

פורסם
  • מחבר

יש קירורים שאפשר להרכיב אותם רק מהצד האחורי?? (כמו קירורי מים למינהם אולי)....

כי מהצד השני איפה שהקירור הסטוק אין לי מקום בכלל לשים כלום...

ואני חייב לפרק את הקירור האורגינלי בשביל זה? או שאני יכול להשאיר אותו ופשוט להוסיף לו איזה קירור נוסף...

כי הוא מזייף לפעמים..

יש איזה הצעה לקירור?... תראו בתמונה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם לא חסר לך תקציב אז קנה מערכת קירור מי מים ותקנה 2 בלוקים לGPU ותתקין לכל ליבה קירור משלה זה יוצא מאוד טוב וגם שקט :P

פורסם
  • מחבר

אם לא חסר לך תקציב אז קנה מערכת קירור מי מים ותקנה 2 בלוקים לGPU ותתקין לכל ליבה קירור משלה זה יוצא מאוד טוב וגם שקט :P

כמה עולה כזה דבר?.. אני לא רוצה להשתגע.. רק קירור טוב שישמור לי על טמפרטורה טובה בזמן מאמץ..

כי הם מתחממיים דיי מהר הכפולי ליבה...

פורסם

רק הבלוקים יעלו לך איזה 500 שקל... איפה המערכת קרור מים עצמה.... קיצר לא נראה לי שכדאי לך..... סתם כי אתה לא מרוצה מהקרור...

פורסם
  • מחבר

תראה.. במאמץ רציני ממש.. כמו למשל שאני משחק FEAR הרבה זמן רצוף.. הוא מגיע ל75C... יש מצב גם ל80...

אין מצב לשים לכרטיס הזה איזה קירור שישמור אותו בגבולות ה60C נגיד במאמץ.. מבלי להשתגע על מערכות קירור מיים יקרות?

פורסם

80 זה לא כל כך גרוע כמו שאתה חושב...ותגיד יש עליו מקום לאיזה 2 זלמנים?

*ואתה יכול להזמין את הקירור מחול כל הדבר יעלה איזה 300$

פורסם

מה אכת לך לאיזה טמפרטורות הוא מגיע? עובד טוב? אין ארטפקטים וכו'...?

אם אתה לא מתכנן OC ולא מומלץ כי הכרטיס הזה לא טוב בכלל ב-OC אז...

בשביל מה להשקיע כסף סתם... אלא אם יש סיבה.

בנוסף גם לי היה דואל (6600GT DUAL) ועשיתי OC והפכתי את העולם לקרור לדואל ולא יעזור אין בארץ.. בחו"ל אין לי מושג.

עריכה: אין מקום ל-2 זלמנים על הכרטיסים האלה... הליבות קרובות.

פורסם

ראיתי תמונות של הקירור המקורי שלך ללא הכיסוי .

הוא מורכב משני סינקים גדולים ומאוורר באמצע , תוריד את הכיסוי הזה ותקמבן שני מאווררי 80מ"מ אחד לכל סינק .

תיראה יש פה בפורום משהו עם BW והוא מקרר 7800GT באובר גדול ו DC ב 2700MHZ איתה.. אם ככה אני לא רואה סיבה שהיא לא תקרר שני ליבות של GT (בלי הבלוק למעבד ) זה יצא לך לא זול אבל סביר ..

כל בלוק 150 שקל והמערכת כ 550 . את הבלוק למעבד תוכל לימכור ב 150-200 שקל כניראה ...

אני מיתכוון לעבור לקירור מים בקרוב ואני מיתכוון לנסות ת BW .. אם היא תספק נשאיר אותה אם לא מוכרים..

הפסד של 400-500 שקל לא ממש מדאיג אותי כרגע :s07: אני אוהב תמראה והשקט שלה . :silly:

פורסם

תראה.. במאמץ רציני ממש.. כמו למשל שאני משחק FEAR הרבה זמן רצוף.. הוא מגיע ל75C... יש מצב גם ל80...

אין מצב לשים לכרטיס הזה איזה קירור שישמור אותו בגבולות ה60C נגיד במאמץ.. מבלי להשתגע על מערכות קירור מיים יקרות?

שמע, כעיקרון זה טמפרטורה נורמלית

ואם אני לא טועה הPCB שלו גדול מדפיק להחזיק 2 VF700 של זלמן שזה קירור מצוין לכ.מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים