פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אני רואה יש פה הרבה אנשים מהבא"ח...(גבעתי)...נחמד..בטח ראיתי כמה ממכם באיזה פינוי רפואי לקציעות או באיזה מסע על הבוקר שעשיתם..אבל הכלא עובר לשב"ס בקרוב מאוד נקווה לעבור משהו ליד הבית...(מז"י..משהו)...השוואה נגמרת..
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים כנף 1 - רמת דוד כבוד! (למרות שאני לא שייך לחיל האויר אלא לחיל ירוק - חיל המודיעין).גם כל הפינוקים של חיל האויר, וגם כל הפינוקים של לא להיות שייך לחיל האוויר... ;D
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים עד ליפני שבוע בביסל"ש בטירונות (טירונות שניה עקב היתנדבות לקרבי ) שיריון, חטיבה 7 .ביגלל פגיעה בברך אני כניראה חוזר לבסיס הקודם, בצ"פ 388 (ליד צומת גולני) .
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים היתי טבח בבד 11 בצריפין עד יולי 2000 -לא עושה מילואים כל עוד אין מילחמה ;D
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אני רואה יש פה הרבה אנשים מהבא"ח...(גבעתי)...נחמד..בטח ראיתי כמה ממכם באיזה פינוי רפואי לקציעות או באיזה מסע על הבוקר שעשיתם..אבל הכלא עובר לשב"ס בקרוב מאוד נקווה לעבור משהו ליד הבית...(מז"י..משהו)...השוואה נגמרת..אאאוווווווו עוד אחד שנמצא במחנה ההשמדה !אני גם שם ואני לא מתכוון לעבור לשבס יש לי פרופיל 45אני מקוה להגיע לבסיס קרוב לבית לעשות יומיות שהשבס יגיעואחי אתה בטוח מכיר אותי למה אני ש.ג של גוש 4...
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אוק' 03 +קיצור 45 יום , כמה נשאר לי ? למה 45 יום קיצור? רגע מוזר לא נעלמו פה כמה הודעות?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אאאוווווווו עוד אחד שנמצא במחנה ההשמדה !אני גם שם ואני לא מתכוון לעבור לשבס יש לי פרופיל 45אני מקוה להגיע לבסיס קרוב לבית לעשות יומיות שהשבס יגיעואחי אתה בטוח מכיר אותי למה אני ש.ג של גוש 4...חח..חזק ואני ש.ג ראשי של הבסיס...(דבר איתי בפרטי)...חח..גם שב"ס שוואה...
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים כרגע: תותחן נטחן בסוללה מבצעית (בקרוב תופסים קו ליד אילת).בקרוב: תכניתן/מפתח ביחידה מעולה של מז"י.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים גדוד 371, גדוד הקשר של פצ"ן. בעקרון המפג"ד נמצא בפיקוד (בבור), אבל הפלוגה שלי ספציפית מאיישת מתקני קשר לאורך כל גבול הצפון, מראש הנקרה עד דרום רמת הגולן. כרגע אני נמצא בהר אדיר, מתקן קשר ליד בירנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.