עבור לתוכן

איך אני יודע אם הסאונד מהנגן חזק מדי?

Featured Replies

פורסם

יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן?

תודה!

פורסם

זאת הרגשה שלך צריכה להיות מתי זה גבוה מידי.

לפי דעתי העוצמה גבוהה מידי כאשר אתה לא שומע אנשים שמדברים אליך (כשאתה עם האוזניות פועולות כמובן)

וכל הזמן שאתה שומע עם אוזניות אז אתה פוגע באוזניים כי האוזניות מוציאות צליל חזק מאשר אתה שומע ביום יום והן גם צמודות לאוזן.

פורסם

אני משער שאתה מקשיב לנגן שלך באוזניות כפתור כאלה שנכנסות לתוך האוזן נכון?

ואני משער שהרבה פעמים הקשבת להם יותר מחצי משעה ביום נכון?

פגעת באוזניים שלך!

לאוזניות כאלה ברמת קול שהיא 60 אחוז מיכולת הנגן אפשר להקשיב חצי שעה ביום. אם על עוצמה יותר נמוכה אז אפשר להקשיב במשך שעה.

אם תקנה אוזניות שלא נכנסות לאוזן תוכל להקשיב באיזה עוצמה שאתה רוצה (עדיף נמוכה) במשך שעות.

פורסם

שאלה מה זה מוזרה

ויש לי תשובה עוד יותר מוזרה

אתה שואל אותי אם זה חזק

אם אחרי שעה של האזנה אתה מרגיש רדום

וקצת מסטול עדיף להוריד ווליום

פורסם
  • מחבר

תודה!

אבל אם אני אקנה אוזניות מהסוג השני (אלו שלא צמודות לאוזן), יהיה אפשר לשמוע בהם בווליום גבוה יחסית מבלי לפגוע באוזן, נכון?

פורסם

תגיד אתV רציני :)?!?

ווליום גבוה משמע פגיע באוזן ...

כמו שאמרו כאן קודם מותר עד חצי שעה לשמוע !!!ברמה גבוה יחסית ... שזה 25 mw שזה גבוה !....

כמו כן יש עוד דרך לדעת אם יש פגיע באוזן שאני בטוח שאתה מכיר !... מועדונים ! תמיד לאחר שאתה יוצא משם יש לך ציפצופים באוזר מה שאומר שהיא נפגע ביגלל הווליום הגבוה כל כך !...

בנוסף יש עוד דרך וזה לקנות TESTER מיוחד שיכול לבדוק את הרמות צליל !... ולומר מתי זה גבוה מידיי ומתי זה בסדר... :)

פורסם

הבעיה באוזניות כפתור היא שהן לא אוטמות את האוזן היטב.

לכן, על מנת להתגבר על רעשי הסביבה צריך לשמוע בעוצמה יותר גבוהה משהיית שומע אם היו לך אוזניות רגילות.

הדבר נכון במיוחד כשמדובר ברעשים חזקים, נניח כשאתה הולך ברחוב או נוסע באוטובוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים