פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אז מה אם השאלות מפגרות?הם ילדים בני 14.בשביל מה לרדת עליהם?סליחה מר פוליקלי קורקט. ירדתי עליהם כי הם עשו עניין מזה שהם "עבדו" על האנשים כאן כדי לזכות בנקודות ועשו מזה עניין, וזה עיצבן אותי. עוד משהו?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר אני לא עבדתי על אף אחד, התקנון התחרות כתוב שכל מקור אפשר להעזר בו על-מנת לקבל את התשובה הנכונה ביותר...זה מה שאני עשיתי לצורך העניין זה גם חלק מהחשיבה... ואגב, נתתי פה את השאלות הקלות ביותר יחסית לשאר השאלות שהיו על נושאי פיזיקה, טכנולוגיה, טיסה, פילוסופיה ועוד מגוון נושאים קשים בהרבה...
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים הרעיון של התחרות הזו הוא להשתמש באינטרנט כדי לפטור את השאלותהם לא עבדו על אף אחד
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר בדיוק, גם הייתה שאלה אחד על ניתוח אפנדציט(אני חושב שככה כותבים את זה, זה כזה בסביבה של הבטן ושזה מתעורר זה מסוכן)בקיצור אז חבר שלי אבא שלו רופא והוא עזר לנו לפתור את זה, בכל הדרכים אפשר לנסות לפתור את החידות, חוקי לחלוטין 8)
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים כל אחד והעזרות שלואצלנו ילד אחד אבא שלו טיס בכיר באל על עזר לנו לפתור את השאלה על הקוו הטיסה הבן לאומיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.