פורסם 2006 בפברואר 719 שנים שלוםתשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהוושהמעבד עבר OC(משהו כזה)זה אומר שהOC לא יצליח?אם לא אך אני פותר את זהכי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אם הוא ניתקע שם וזה קורה רק אחרי OC זה אומר שהוא ממש לא יציב...קפצתה מ 200 ל 225 ?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים לא שמתי לב שאמרתה שזה עבר S&M...זה קורה במהירויות סתוק ?זה קורה ב OC ממש נמוך ? (205/210 HTT)
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים כמה זמן הפעלת את הS&M ?! לפמעים תלות נמצאות אחרי כמה שעות טובות !! אולי הטמפ' מגבילה אותך !! תנסה להוריד מחלק\HTT !!!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר הורדתי מחלק זיכרונותאיפו אני קובעה את הזמן שיעבוד S&Mבמהירות סטוק זה עובד בסדרהטמפ במעמץ היא 35!במהירות נמוכה לא יודע
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אולי לא מספיק מתח?? : היה לי בעיה כזאת כשניסיתי לעשות OC למחשב של דודה שלי ובגלל שהוא אינטל לא הבנתי את ההגדרות בלוח אם ועשיתי לו OC מ2.4 ל-3.2 בטעות ולא העלתי מתח והמחשב לא עלה אפילו לביוס אז תנסה לעלות מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.