פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים כל מה שמעל 90 אם אני לא טועה אני חושב שהוא היתכוון שקשה מאד לישבור דיפרנטציאל שרשרת יותר קל לדעתי זה נכון
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים דיפרנציאל עמיד יותר משרשרת בגלל שהוא חזק יותר!!ועם הזמן גם שרשרת יכולה להיחלש יותר בגלל עייפות החומר במיוחד שהיא עומדת ביותר לחצים!!
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים נו אז מה רשמתי חוץ מזה מזאת אומרת עייפות החומר? כלומר עם הזמן הוא מאבד חומרים מיתחמצן וכאלה?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר שמע בסדר דיפרנציאל עמיד יותר...אבל בוא נדבר על בטיחות?תומקאר לוקח בעיניים עצומות...חגורת 4 נקודות מושבי מירוץ כלוב התהפכות...מרכז כבידה נמוך...אווו והרשימה עוד ארוכה..
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים נו אז מה רשמתי חוץ מזה מזאת אומרת עייפות החומר? כלומר עם הזמן הוא מאבד חומרים מיתחמצן וכאלה?אמרתי שמה שרשמתה לא נכון??כל חומר שעובר הזמן הוא נהיה יותר חלש ומאבד חלק מהתכונות שלו!!למשל גומי אחרי כמה זמן הוא מפסיק להיות גמיש וכך הברזל שאחרי כמה זמן הוא נהיה חלש ושביר!!שמע בסדר דיפרנציאל עמיד יותר...אבל בוא נדבר על בטיחות?תומקאר לוקח בעיניים עצומות...חגורת 4 נקודות מושבי מירוץ כלוב התהפכות...מרכז כבידה נמוך...אווו והרשימה עוד ארוכה..נכון תומקאר יותר בטיחותי!!!
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר זה מה שחשוב...דיפרנציאל שמנציאל...שנתקע בך אוטו או שאתה מתהפך נשבע לך שאתה לא חושב באותו רגע מה קורה לשרשרת שלך...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים תום קאר ואני אומר את זה מהעמוד ה3 לוקח בהכול בטיחות שטח נוחות וכאחד שהיה לו תום קאר אני אומר לך מנסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.