פורסם 2006 בפברואר 819 שנים www.google.co.il יש שם הכל רק תרשום ותלחץ על אנטר! : התכוונתי לאיזה דגמים?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לריננגר אין יותר מידי דגמים של 4*4 שנראת אותו דבר אז סתכל באתר...ותומקאר זה tm 25
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לריננגר אין יותר מידי דגמים של 4*4 שנראת אותו דבר אז סתכל באתר... ותומקאר זה tm 25 ואני אמור לדעת ש-ranger מיוצר ע"י polaris?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים ואני אמור לדעת ש-ranger מיוצר ע"י polaris? אז מי אתה רוצה שייציר רינגרים? זה לגיטימי שתדע.... בשביל שתהיה שמח אני יתחיל לייצר סבבה? נפתח ביחד מפעל בארת 50-50 מה אתה אומר?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר לתומקאר יש גם דגמים יותר חזקים אבל הם לא לשוק האזרחי...ותומקאר הוא חלום בשטח פשוט חלום..ומה מעפן בשרשראות שלו? הדבר הזה זוהי המצאה ישראלית גאונית ורק בגלל שזה ישראלי צריך לתמוך בזה והשרשראות שמחוברות בציר מאפשרות עבירות יותר גבוהה בשטח ....ע"י כך שכל גלגל יכול לעלות ולרדת בנפרד והוא לא יכול להכנס להצלבה והתומקאר גם בא עם נעילת דיפרנציאל כמו הריינג'ר..
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים TOM CAR שלי לשעבר עשה עברות שהטרופר של אבא נתקע קיצר די לזבל הוא רחב ויושב די נמוך וכול גלגל עולה יורד ללא שום קשר, לא יקרה לך מצב שתתחפר כי יש משהו מטורף לגמרי בגלגים שלו שלא הבנתי מה זה נסעתי על דיונות בסבבה איפה ששאר הגייפים התחפרו
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר אז בקיצר המלצתי על תומקאר בסופו של דבר זה פשוט יותר טוב...אגב למישהו עדיין יש תומקאר? אני צריך לדבר איתו שיפנה אליי לפרטי...
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אז מה עושים אם השרשרת של אחד ההגלגלים נקרעת באמצע השטח??אולי זה טוב אבל אי אפשר לסמוך על זה בשטח
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לא נשמע שאתה אחד שהיה בשטח אם הייתה באמת אתה אמור לדעת מה עושים שמשהו נדפק באמצע בשטח דופקים עבודה ערבית איכשהו ומנסים להחזיר את זה לפעולה ושמגיעים הביתה כבר מתקנים את זה נורמליתשיעול * ציריה שהתפרקה * שיעול חחח
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים איך אפשר לתקן שרשרת בשטח??אם היא נקרעה פרושו שאחת החוליות שלה לא שלמות וגם אם תרכיב אותה שוב היא תיקרע שוב ואי אפשר לנסוע עם גלגל אחד במיוחד לא בשטח
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אתה לא ההייתה בשטח מטורלל לגמרי אנשים נוסעים עם שאסי מרוסק לגמרי שעוד שנייה מתפרק
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים כן נכון אבל זה לא אותו דבר!!יש דברים שאפשר לנסוע איתם אבל יש דברים שאתה לא יכול בלעדיהם
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אממ יש לי שאלה קצת לא קשורה.. נגיד ואני קונה תומקאר בשביל לסוע איתו מהבית לים (נסיעה של רבע שעה בכבישים מהירים - הירידה של חיפה) אז ככה אפשר לסוע איתו בכבישים כאלה? ואפשר לשים בתוכו גלשן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.