עבור לתוכן

שאלות בנוגע למעגל ה vumeter

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר את המעגל ל 12 v אפשרי?

למה יש לי בסכמה שני v+ זה מקור מתח אחד אז אני מחבר את שני החוטים לאותו מקור מתח

ועוד משהו אני יכול לשים במקום הלדים הרגילים לדים ub אדומים כחולים וירוקים

ואתם יכולים לתת לי רשימה של הרכיבים כי אני אישית לא ממש מבין מה רשום שם תנו לי רשימה ברורה של הרכיבים (לפני שאתם אומרים מה לא ברור ברשימה שלהם אז אני מתכוון לרשימה שמה שאפשר לכתוב בעברית שהיה בעברית) שאני יכנס לחנות יראה למוכר את הרשימה והוא יביא לי חלק חלק

ואני רוצה לחבר את הכל על מטרצה איזה גודל של מטרצה אני צריך פה בערך

וכמה החלקים יכולים לעלות כולל הלדים ub (פחות או יותר)

תודה רבה לעוזרים

פורסם

קישור למעגל עצמו יהיה נחמד בשביל לראות על מה אתה מדבר.

פורסם

אתה יכול לחבר את שני ה-V+ לאותו מקור מתח (פשוט אחד נועד להניע את השבב והשני נועד להניע את הלדים).

והשמות של הרכיבים הם בסדר כמו שהם באנגלית - תדפיס את זה ותלך עם הרשימה לכל חנות אלקטרוניקה ותקנה את הרכיבים המוכר ידע על איזה רכיבים מדובר גם (ביחוד) אם זה יהיה באנגלית.

ועד כמה שאני רואה אין כל בעיה לחבר UB LED.

פורסם

שים לב ל Notes למטה:

1. V+ can be anywhere from 3V to 20V.

2. The input is designed for standard audio line voltage (1V P-P) and has a maximum input voltage of 1.3V.

3. Pin 9 can be disconnected from ground to make the circuit use a moving dot display instead of a bar graph display.

אפשר לחבר ל 12V :xyxthumbs: (אפשר בין 3V ל 20V)

צריך לחבר את שני ה +V ביחד ל 12V

אם תנתק את פין 9 רק נקודה תזוז ולא פס בלדים, כלומא לד אחד ידלק במקום כמה (כדאי לנסות או לחבר שם מפסק כדי שתהיה לך שליטה על האפקט הזה).

היות ויש רק 3 רכיבים נוספים על הלוח אתה צריך מטריצה שתסדר לך יפה את הלדים בשורה ותכלול את הרכיב (תראה בחנות) לא הרבה יותר גדולה.

תדפיס את זה ותלך עם הרשימה לכל חנות אלקטרוניקה ותקנה את הרכיבים המוכר ידע על איזה רכיבים מדובר גם (ביחוד) אם זה יהיה באנגלית.

:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

ואני צריך נגדים ללדים ub עם כן אז איזה במידה וזה מתחבר ל 12 V

פורסם

בשביל מה כל השטות

הזאת

פורסם

400-500 אום בערך.

פורסם

470 אום...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים