עבור לתוכן

ברשותי מעבד AMD XP 2000+. מה עלי לעשות ע"מ להגיע ל1800?

Featured Replies

פורסם

למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'.

לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512.

מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט).

קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי.

תודה מראש.

פורסם

תתאר לנו למשל את המערכת שלך... ::) הסבר התחלתי יש לך בתצורת המדריכים המופיעים באתר...

פורסם
  • מחבר

עודכן המפרט.

עריכה, HUNTER:

למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'.

לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512.

מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט).

קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי.

תודה מראש.

פורסם
שגיאה: מפרט לא קיים.
פורסם

תשמע בישביל לעשות אוברקלוק בסדר גודל שאתה רוצה אתה חייב קירור טוב תפרסם את המפרט ונגיד לך אם מה שיש לך מתאים.

חוץ מזה אם יש לך xp2000 ואתה רוצה שהוא יעבוד ב 1800MHZ שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אבל אתה חייב לפתוח מכפלה מפני ש

(ברירת מחדל)xp2000=133*12.5 ואם אתה עושה הרצה ל 1800 מגההרץ בלי פתיחת מכפלה אז זה באס של 144 והמכפלה הברירת מחדל שהיא 12.5 אני שיש לי AMD XP1900 אני עושה אוברקלוק ל 1680וזה באס של 140 אם אני מעלה עוד את הבאס לא משנה עד כמה הקירור טוב המחשב ניתקע, ולי יש לוח MSI KT333 ULTRA ניסיתי לעשות את אותו הדבר ב EPOX הצלחתי להגיעה עד 143 ואז הוא נתקע.

אז כמו שאמרתי לפי דעתי הפתרון הוא מכפלה.

פורסם

143 זה סה"כ 35+ ל-PCI. רק 2MHZ מה-SPEC... מוזר מאוד שאתה לא מגיע ליותר.

אני מגיע ל-150 כמו כלום...

פורסם

143 זה סה"כ 35+ ל-PCI. רק 2MHZ מה-SPEC... מוזר מאוד שאתה לא מגיע ליותר.

אני מגיע ל-150 כמו כלום...

ומה קורה כשאתה מעלה את זה מעל ל 150 באס?

העניין הוא שניסיתי השתמשתי בקירור לא רגיך מזגן ועוד ובקיצור מקסימום שהיצלחתי זה 148 ו זה עם מזגן אחי ואז הוא פשוט נתקע ואתה חייב לאפס את ה ביוס.

אני עובד ב באס של 141 עם מארז סגור וזה שומר אל טמפ' קבועה של 43-46 מעלות לפי דעתי זה מכובד מה אתה אומר?

פורסם

מן הסתם אתה צריך להגיע ל 144

אני עם 7VRXP הגעתי ל 146...

פורסם
  • מחבר

זה נשמע כמו אמהרית בשבילי.

מה עלי לקנות (לקרר או להאיץ רכיבים)?

מה עלי פיזית לעשות?

אגב, המעבד כרגע נמצא על 1600. הגיוני שזה יהיה 12.5*133 (=2000)?

אגב, התמונות הבאות אמורות לשמח אותי במידה ואני רוצה לעשות OC למעבד?

משהו עם השוואה בין את'לונים לפנטיומים בפורטוגזית?

פורסם

כן זה הגיוני שהמעבד יהיה אל 1600 מגההרץ כי זו הברירת מחדל שלו.

בנוגע לג'יבריש אם זה באמת נשמע לך ככה אז תשכך מלפתוח מכפלה כי אתה לא מספיק מנוסה לכך(בלי להעליב).

מה שאתה יכול לעשות אם אתה כל כך לחוץ בלעשות אוברקלוק.

תקנה גוף קירור למעבד טוב שאם אתה הולך אל טובים ממש והם יקרים אז אני ממליץ מאוד אל slk800 העניין שרק הוא בלי מאוורר עולה 300+ ש"ח תוסיף עוד מאוורר 80 ס"מ של דלטה וזה כבר עוד בערך 80 ש"ח יכול להיות שיותר.

אם אתה רוצה ללכת אל משהו יותר סטנדרטי וגם בהחלט טוב אז אני ממליץ אל וולקנו 7+ שאפשר למצוא אותו במחיר סביר כולל מאוורר ב 135 ש"ח ויש לו ווסת של מהירות שאם בלילה אתה לא יכול להירדם תוריד את המהירות של המאוורר ויהיה פחות רעש.

אין לי כרגע מושג איזה מארז יש לך אבל אני ממליץ בלי קשר לאוברקלוק ובמיוחד אם אתה עושה אובקלוק אל מארז CHIEFTEC עכשיו זה יכול להיות פשוט מארז אנרמקס FS710BB כי זה מארז טוב ו ספק 350 ווט עם שני מאווררים ממש טובים יש לי אחד כזה מומלץ.

לגבי זיכרון אפילו סמסונג של PC2100 יתאים למרות שעדיף PC2700 .

אם יש לך את הדברים הנ"ל אתה יכול להתחיל שזה תעלה את ה באס ל 137 בערך ותתחיל להריץ תוכנות כמו PCMARK SANDRA לבדוק עד כמה המעבד שלך מגיעה במעלות ואם המחשב לא נתקע.

אם הכל טוב תעלה עוד אני לא ממליץ להגיעה מעל ל 143 כי יש לך מכפלה גבוהה.

בנוסף לזה תעלה את ה VCORE של המעבד בשביל שהמעבד יהיה יציב וכמובן אל תשכח שהוא גם יתחמם יותר (אין ברירה חייבים).

אחרי כל זה תחשוב שהוספתה מקסימום עוד 187-200MHZ באס של 143*2==286 במקום 266MHZ אם אתה חושב שזה כדי אז יאללה רוץ לחנויות. ;D ;D ;D

אני ממליץ שלושה מאווררים במארז מינימום שזה 1 מקדימה מזרים אויר פנימה ו2 שמוציאים אויר החוצה בלי קשר למאוורר של הספק ו המעבד.

מקווה שזה לא היה ג'יבריש בישבילך תהנה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

1. לא נעלבתי. אני יודע מה זה לפתוח מכפלה אך אני לא יודע פיזית כיצד. קראתי את כל המדריכים באתר.

2. יש לי מאז TOWER. אני די בטוח, לא סגור על זה.

3. כתבת כמה דברים בהודעה שלך שגרמו להשמע כאילו יש עוד דרכים לOC חוצמ/בנוסף לכמה מאווררים ופתיחת מכפלה עם העלאה של הבאס. יש עוד דרכים או תוספות?

4. אני דווקא חשבתי על שניים בצדדים שמכניסים ואחד שמוציא מלמעלה בנוסף לזה שהגיע עם המארז מאחורה.

5. אפשר להגיע יותר גבוהה מ1780~1800.

פורסם

כן זה הגיוני שהמעבד יהיה אל 1600 מגההרץ כי זו הברירת מחדל שלו.

ברירת המחדל שלו היא 1666.

פורסם

ברירת המחדל שלו היא 1666.

צודק מאה אחוז אחי לא יודע למה כתבי 1600 זה הרי 12.5 כפול 133.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים