פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי.עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!!איך כזה דבר יכול לקרות???256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים 256מ"ב מספיק לכל משחק, זה שטויות, יש לך כנראה בעייה, או שהכרטיס מסך שלך חלש ואז יש תקיעות לפעמים.
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים לפי מה שראיתי המפרט שלך בסדר גמור וזה לא אמור לגרום לבעייה,תנסה לבטל את כל הזיכרון הוירטואלי של הווינדוז, ותעשה ריסט למחשבואחרי זה תשחק במשחק תגיד לי עם יש תקיעות.
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים מחבר לבטל???זה יכול לתקוע לי את המחשב!!אין לי 512 מ"ב!! זה לא אידיאלי בשביל 256...
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי.עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!!איך כזה דבר יכול לקרות???256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים??? אתה סובל לפעמים מתקיעות מסויימות?
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים לי גם למשל יש תקיעה בהרצת Falcon4.0 SP3 כשהוא טוען למשל משימה.ניסיתי הכל, חוץ מלגעת בזכרון הוירטואלי. יש לי 256 DDR, Geforce4 Ti4600, Athlon 1200וכאשר אני יוצר לווינדוס שהמחשק פועל, זה תופס את כל הזכרון וגם נשאר עוד איזה כמה מגה פנויים.איך קובעים כמה זכרון וירטואלי אני צריך להשים? כרגע זה עומד לי על 300 ומשהו
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים מחבר אני עשיתי שיהיה לו כמה זיכרון וירטואלי שהוא רוצה...עכשיו הורדתי כמה אפשרויות ב-Settings של מאפיה (True Color בעיקר) וזה פועל חלק לגמרי בלי שום בעיות אבל זה לא נראה טוב כמו שזה היה לפני...
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים איזה דרייברים של nvidia אתה משתמש?האם כשהחלפת מכרטיס הati הקודם שלך דאגת לבדוק שכל שאריות הדרייבר הועפו?
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים מחבר לא נראה לי שזה קשור ממש אבל איך אני מעיף את השאריות?פשוט למחוק את כל מה שהחיפוש ב-Regedit מוצא תחת השם ATI?יש לי 30.82
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים לא נראה לי שזה קשור ממש אבל איך אני מעיף את השאריות?פשוט למחוק את כל מה שהחיפוש ב-Regedit מוצא תחת השם ATI?יש לי 30.82אפשרות, אני מציע לך גם לחפש באתר כמוguru3d תוכנה שיכולה להוריד את כל הדרייברם לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.