עבור לתוכן

אם אני מרכיב משקפי שמש כשאני מול המחשב זה יכול להפחית את ההתעייפות של העיינים?

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה

פורסם

lol

זה קרינה אחרת לגמרי לא נירא לי שזה יעזור... רק תראה טיפשי כשמישהו יכנס לחדר...

פורסם

הפסקות ותרגילים לעיניים. גם בדיקת עיניים לא יזיק...

שום דבר אחר לא יעזור...

פורסם

שב פחות על המחשב כל יום. לא חייב לשבת כל היום על המחשב. ויכול להיות שזה סתם כי אתה לא ישן מספיק.

פורסם

זה כמו הפילטר שמוכרים למסכים

ואני מבין שמדובר על מסך זכוכית

פורסם
  • מחבר

כל כמה זמן בערך מומלץ לעשות הפסקה?

פורסם

כל שעה עשר דקות יש תוכנה כזאת אבל אין לי אותה

פורסם
  • מחבר

בעע מישהו יודע אם יכול להגרם נזק בלתי הפיך? :-X

פורסם

כן זה גורם למשקפיים...

פורסם

לא תמיד... זה תלוי באדם עצמו.

אני למשל 15 שנה עם מחשבים (מגיל 13) ושעות על גבי שעות ובטוח שהמסכים לפני 15 שנה היו חרא ולא כמו של היום..

מה שכן אם אתה מרגיש עייפות של העיניים ושורף.. לא לקחת סיכון ולהרוס, פשוט לנוח ולעשות תרגילים לעיניים... כל כמה זמן? מתי שאתה מרגיש את העיניים עייפות יכול להיות כל חצי שעה.. ויכול להיות כל 4 שעות.. תלוי בך.

פורסם

משקפי שמש דווקא יגרמו נזק. הם יגמרו לעיינים שלך להתאמץ יותר.

*שב בחדר מואר. אך אל תפנה מנורת שולחן אל המסך.

* קנה כיסא טוב ושב זקוף

* כוון את המסך שלך לגובה העיניים (העיינים צריכות להסתכל באופן טבעי על הקצה העליון של המסך)

* עשה הפסקות כל שעה. אל תסתפק בהפסקות קצרות של 10 דקות. עשה הפסקות ארוכות.

* השתמש בשרירים שבהם אתה לא משתמש בישיבה מול המחשב בהפסקות שלך

* עצום עיינים כל שעה למשך 20 שניות

* הסתכל על עצמים מרוחקים ממך מרחק של 20 מטרים כל הפסקה

סכנות:

* אם אתה מרגיש כאב ביידים הפסק מיד כל שימוש במחשב למשך כמה ימים. כל תסמונות התעלה הקרפלטית נוצרים בגלל שאנשים לא מפסיקים להשתמש במחשב

* פגיעה בראייה

* אם אתה שמן / מבוגר/ שותה קפאין / עברת התקף לב או כמה מהם ביחד הקפד להזיז את הרגליים כדי לא לקבל קריש דם. זה מאוד לא נפוץ אצל אנשים רגילים בישיבה מול המחשב אך תמיד יש סיכון אם עברת ארוע כלשהוא או שאתה שמן.

* התמכרות - אנשים ממעיטים בערך ההתמכרות למחשב. אם אתה מרגיש כאילו אינך יכול להתרחק מהמחשב לכמה ימים התייעץ בפסיכולוג

* פגיעה בגב

פורסם

* התמכרות - אנשים ממעיטים בערך ההתמכרות למחשב. אם אתה מרגיש כאילו אינך יכול להתרחק מהמחשב לכמה ימים התייעץ בפסיכולוג

כמה ימים?????? :screwy: אני לא זוכר את עצמי יותר מ-8 שעות ללא מחשב, שמתוכם 7 שעות + - אני ישן.

פורסם

כמה ימים?????? :screwy: אני לא זוכר את עצמי יותר מ-8 שעות ללא מחשב, שמתוכם 7 שעות + - אני ישן.

כנ"ל...(בערך)

פורסם

* הסתכל על עצמים מרוחקים ממך מרחק של 20 מטרים כל הפסקה

הכלל אומר 20 20 20: כל עשרים דקות, עשה הפסקה של עשרים שניות והסתכל על משהו במרחק 20 רגל - כלומר שישה מטרים לפחות.

פורסם

יש תוכנה כזאת המליצו עליה בנענע

כל כמה זמן היא עושה לך כזה ציפצוף ואז נותן לך כמה תרגילים לגוף+לעניים

אני התחתלתי מגיל8 לחרוש על המחשב ובוסף יצאתי עם משקפים.... (-1.75)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים