פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר 34-37במנוחה CPU שימוש - 50% בקפיצות כלפיי מעלה (איך???) 43 תהליכים רגילים וקלים.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים יחסית למאוורר הטמפרטורות לא הכי טובות הם צריכים להיות סביב ה-27 אבל הם גם לא גרועות שמראות על חיבור לא נכון או מעבד שעומד להשרף...אני יותר נוטה לכיוון לחשוב שיש לך בעיה בווינדוס (אולי סתם צרוף מקרים לאחר הרכבת מאוורר).בכל אופן שים לב שהטמפרטורה נשארת יציבה ולא עולה...וממליץ בכל זאת על פירוק של המאוורר ניקוי ורענון משחה (אולי שכחו לשים?).....
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים בטח הם לא שמו הנוכלים האלה... תקנה משחה טרמית איכותית... תעשה הכל בעמצך ושיהיה איתך מיש'ו שמבין בזה...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר איזה בעיה בוינדוסאיך אני בודק את זה?וירוסים קספרסקי פרו לא מצאספאייר דוקטור מחפש כל יום רוגלות.מה הבעיה שהיה רשום במינידאמפ?מה עליי לעשותמהי משחהטרמית, מה היא עושה וכמה עולה? תודה רבה על העזרה שלכם
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים תקלה כזאת לפי מה שידוע לי קורה בגלל הזכרונות תנסה רק לבדיקה לארגן סינקים אחרים או שפשוט תנתק ותחבר את שלך כמו שצריך !!
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים יש כמה מומחים למידאמפ פה באתר אולי תשאל אותם ב"ווינדוס"? -נראה לי הכי הגיוני...בקשר למשחה 30 שקל + - למשחה כמו AS5
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר תארגנו לי את זה בצורה מסודרת לפי המספור שלי אם אפשר חחח תודה1. בקשר לקרור המעבד מה לעשו2. שמחה טרמית3. בקשר לקיבצי מינדאמפ4. בקשר לאיטיות המחשב שהחלה שלשום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.