פורסם 2006 בפברואר 619 שנים התקינו לי שלשום את TtBigTyphoon ומאז המחשב עושה בעיות.בעיות איטיות קפיאות וכו'.המעבדAMD Athlon 64 3000 Vienceהמחשב לי במאמץ והשימוש שזה מראה לי שהוא משתמש הוא 60+איך אני בודק את הטמפ' שלו , יש לי את SppedFanאם יותר עריף Everest אפשר קישור?אם הקירור לא הותקן כמו שצריך מה אנ יצ ריך לעשות?תודה
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר http://www.lavalys.com/קודם תבדוק טמפרטורות.כולן אותו הדבר?כולן בודקות אין הבדל בין 2 הגרסאות שיש שם?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים תבדוק עם SmartGuardian שמצורף ללוחאם הוא גם מראה טמפ' כזאת הגוף קירור לא הותקן נכון
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים ליאור על איזה טמפרטורה אתה מדבר? הוא לא ציין טמפרטורה......בשביל זה הוא ביקש תוכנה... ה-60+ זה על כמה עובד המאוורר.......
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר תבדוק עם SmartGuardian שמצורף ללוחאם הוא גם מראה טמפ' כזאת הגוף קירור לא הותקן נכוןאיפה אני מוצא את התוכנה הזאתיהלוח שלי מצוין במפרט.השניייה קרס לי המחשב והופיע מסך כחול:KERNEL_DATA_IMPAGE_ERRORwin32K.sys
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מי הרכיב לך את המאוורר?אולי המעבד לא יושב טוב\פין... משהו... ממליץ להוריד את המאוורר או לחילופין לפנות לזה שהרכיב.. לראות שהכל סדר..
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר חנות. טכנאים.אין דרך שאני אוכל לבדוק?זה די דחוף לא המחשב נהיה איטי בהדרגתיות
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני הייתי פשוט מחזיר לחנות ולא עושה כלום... שלא יגידו אחר כך אתה עשית נזק....הם הרכיבו?!?! שישברו את הראש! מה אם הם פגעו במעבד...?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מה עדיף? כמה ימים? או שיפילו עלייך נזק של מעבד?למרות שאני לא בטוח כל כך שזה מעבד, אולי פשוט ההרכבה לא טובה אבל שוב לא הייתי לוקח סיכון.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אוקיי מחר המחשב יגיע עליהםמה בקשר למה שרשמתי שקרה לי במינידאמפמה אני עושה עם זה?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שיבדקו את המעבד\מאוורר אחר כך נפנה לבעית הווינדוס אם היא תשאר זה כבר לא ממש משהו שאתה צריך להיות מודאג ממנו כרגע.אגב בדקת טמפרטורות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.