עבור לתוכן

אוברקלוק נפסק עם עליית ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+

עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? :screwy: או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו?

נ.ב : מישהו יודע איך לפרוץ Athlon64 Venice שאפשר לשחרר את המכפלה? :xyxthumbs:

בתודה מראש,

טומי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה ש... cool'n'quite פועל אצלך,

תבטל אותו...

ו... כל הליבות שנפתחו, או שהגיעו פתוחות, או שנפתחו במקרה...

נראה לי שצריך לחשמל שם כמה פינים ואז זה נפתח, ביום שמישהו ינסה לחשמל בצורות שונות 939 פינים =) יהיה טוב.

גם להעלות זה בדיוק כמו להעלות את הבאס(טוב בערך :bash:), בכל מקרה תצטרך להעלות מתח כדי להגיע למהירויות גבוהות...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התגובה המהירה ;D

אז ככה Cool n' quite לא היה דלוק בביוס בכלל מסתבר שהתוכנה של MSI מחזירה לי את המהירות סטוק של המעבד בגלל שהאוברקלוק עובר את ה 200 מגהרץ. אז מחקתי את התוכנה ועכשיו הכל טוב ויפה רק שאלה אחרונה יש לי אם יש המלצה לתוכנה לבדוק את הטמפרטורה (Athlon64) ועוד שאלה יש לי שאני מעלה את הבאס עוד אז המחשב לא נדלק לי ואני נאלץ למחוק את הביוס דרך הכפתור על הלוח אם.

השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בכזה מצב? לעלות את הוולטים של המעבד? לשנות את היחס של הזכרונות למעבד?

או שניהם?

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים