עבור לתוכן

עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון X5 או H320

Featured Replies

פורסם

עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

פורסם

פורום נביאים זה למטה.

פורסם
  • מחבר

שמעת פעם את המשפט "אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תשתוק"? תנסה ליישם את הקונספט כמה שיותר בבקשה.

יש דברים כאלה שנקראים Press Release שאומרים כמה זמן לפני על דגמים חדשים ויש גם הערכות לאן מתקדם השוק.

פורסם

מה קרה לכם

יש את ה ZEN VISION M של קריאטיב

פורסם

שעליו דיברנו כבר ואני אישית פתחתי עליו נושא...

לפי דעתי הזן ויז'ן אם הוא הנגן הכי טוב שיצא אי פעם

פורסם

שעליו דיברנו כבר ואני אישית פתחתי עליו נושא...

לפי דעתי הזן ויז'ן אם הוא הנגן הכי טוב שיצא אי פעם

לא להגזים אבל הוא נגן מעולה, יהיו הרבה יותר טובים......

פורסם

מה קרה לכם

יש את ה ZEN VISION M של קריאטיב

הוא תומך בUSB HOST כמו ה H3X0 ?

אם כן באיזו מהירות ?

אחח..

אני כל כך מחכה שיוציאו משהו דומה לPSP מבחינת היכולת הגרפית וההצגה של הסרטים עם HDD של 60 גיגה ושיוכל להריץ מערכת הפעלה ברמה של פאלם .

בקיצר קחו פאלם, PSP וHDD 60G ותחברו הכל ..)

פורסם

למזלנו הרב הוא תומך ככה שעוד פעם הוא נמצא למעלה

כל האלה שקנו איריבר 320\340 תפסיקו להתבאס כי יצא נגן יותר טוב(חחחח סתם בצחוק... אני מת על האיריבר)

אני חושב ש-1.1 כמו באיריבר בדיוק

פורסם

RTR כבר יצרו כזאת חיה רק שאין מישחקים ולא 60 גיגה חחח אבל יש גי פי אס מדיה פליר כרטיס הרחבה עד 4 גיגה נירא לי הMio

פורסם

RTR כבר יצרו כזאת חיה רק שאין מישחקים ולא 60 גיגה חחח אבל יש גי פי אס מדיה פליר כרטיס הרחבה עד 4 גיגה נירא לי הMio

כל הרעיון זה יכולת גרפית כמו של PSP עם HDD ומערכת הפעלה פתוחה כדי שסוני לא תחייב אותנו ליקנות מישקים בכלל ואת שלה בפרט... האמת ... היה מכשרי דומה ( אפשר היה להישתמש ב H320 בתור HDD נייד ביגלל ה HOST ) עד לא מיזמן... PSP 1.5 ... :bash: שונא את סוני .

:-*

פורסם

בואנה זה שרשם פורום נביאים למטה קרע אותי אבל באמת :nixweiss:

פורסם

אין לדעת מתי יצא נגן חדש.

חשבתי שהחברות ינסו להגיב לאיום של IPOD VIDEO אבל הן לא נכנסות לשם אפילו.

מעריכים שב-1 באפריל יצא האייפוד החדש. ואז בכלל הם יהיו בפיגור.

ניסו לעשות IPOD KILLER אבל אף אחד לא הצליח.

ל-VISION M יש מלא בעיות (תקיעה בסרט כל 10 דקות) והאמת היא שאני מעדיף את האייפוד וידיאו (מה גם שהאייפוד יותר זול)

פורסם

מה עים pmp או משו כזה וגם ב x5l אפשר ליראות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים