עבור לתוכן

אני חושב שהלך לי המחשב ,תעזרו לי בבקשה!

Featured Replies

פורסם

יש לי :

amd aTHLON xp 2000

DDR 256 333 MHZ

GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA

GIGABYTE-7VRXP REV 2.0

וכל הדרייברים אצלי מעודכנים

וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500!

וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm!

המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר!

ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz !

ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!!

וגם ב- 3dmark רשוםת שהגבול של המעבד שלי הוא 1.76 ghz משהו כזה ואצלו הוא אומר 1.95 GHZ ,מה קורה אצלי

במחשב????????? ומה לעשות?????

פורסם

יש לי :

amd aTHLON xp 2000

DDR 256 333 MHZ

GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA

GIGABYTE-7VRXP REV 2.0

וכל הדרייברים אצלי מעודכנים

וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500!

וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm!

המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר!

ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz !

ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!!

וגם ב- 3dmark רשוםת שהגבול של המעבד שלי הוא 1.76 ghz משהו כזה ואצלו הוא אומר 1.95 GHZ ,מה קורה אצלי

במחשב????????? ומה לעשות?????

פעם שניה שאתה שואל את השאלה הזו.

סתם ניחוש - אולי במקרה היתה הפסקת חשמל ? או ירידת מתח ? במקרה כזה, הלוח לפעמים מתאפס, ואז אולי הגדרת הבאס אצלך הפכה מ133 ל100. למעבד כמו שלך הבאס צריך להיות 133. הכנס בבקשה ל BIOS וחפש את הערך. כמו כן, בחוברת ההוראות של הלוח מצוין ג'מפר שאחראי על תדר הבאס - תבדוק גם אותו.

בהצלחה.

לא שמעת ? הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

פורסם
  • מחבר

את יכול בבקשה להגיד לי לאן אני צריל בדיוק להיכנס בביוס כי אני לא ממש מבין בזה!

???

פורסם

את יכול בבקשה להגיד לי לאן אני צריל בדיוק להיכנס בביוס כי אני לא ממש מבין בזה!

???

RTFM !

או בעברית צחה - קרא את חוברת ההפעלה. אתה לא באמת מצפה שנאכיל אותך בכפית של כסף עם כל התשובות...אה? קצת מאמץ.

פורסם
  • מחבר

נווווו בבקשה!! אני לא מבין בביוס, אני יכול בטעות לדפוק לי את המחשב בטעות!! בבקשה תעזור, אם לך היה קורה משהו כזה היית רוצה שיעזרו לך ,נכון????

ואגב ראיתי שם משהו TOP PEFORMENCE וזה היה DISABLED מה זה אומר???

פורסם

אם לא תתחיל לנסח את עצמך בצורה ראויה ולא כמו ילד בכיתה א עם מגבלות מנטליות חמורות, הת'רד ינעל.

לא משנה כמה תתחנן לעזרה.

פורסם
  • מחבר

איך אתה רוצה שאני אנסח את עצמי שכאשר אף אחד לא רוצה לעזור לי ,ואתם יודעים איך לעזור!

פורסם
  • מחבר

בדקתי את זה עכשיו וזה על 133 !

ורציתי לדעת מה אם אני מרים את זה ל-166 נגיד ??

והיה שם משהו TOP PERFORMENCE וזה היה DISABLED מה זה ???

פורסם

חבר יקר

בעיקרון מה שצריך לעשות, עצם העובדה שקיבלת ציון גבוה יותר ב 3DMARK מעיד שהמערכת עובדת בסדר

תבדוק איזה תוכנה התקנת לאחרונה שמאז החלה הבעיה ותסיר אותה.(אולי קזה)

לגבי מהירות העבודה של המאוורר, אין לזה קשר לכלום

זה רק אומר את מספר הסיבובים לדקה שמסתובב המאוורר זה לא מעיר על יכולת הקירור שלו.

המאוורר שלך עובד בסל"ד בסדר גמור.

לגבי המהירות של ה FSB שלך, היא לא יכוללה להתאפס כיוון שבלוח הזה זה נקבע ברמת החומרה JUMPER שסביר להניח שמי שהתקין לך את המערכת עשה את זה נכון. וזה לא יכול להתאפס מהפסקת חשמל (מי שלא מכיר את הלוח שלא יבלבל את הבנאדם סתם . אתם לא יודעים אל תענו, זה עדיף מאשר לצאת לא חכם במיוחד(בלשון עדינה )העיקר יודעים קיצורים כמו RTFM)

אני מוסיף פה קישור שתראה שהמעבד שלך נמצא ברמה הנכונה של MEGA HERZ

קישור לדף מידע על ATHLON

לך לפרק 6 בדף המצורף ותראה שם את דירוג המהירויות של המעבדים.

המעבד שלך הוא על 1667MHZ ושזה המצב הנורמאלי כנראה חבר שלך עשה OC למעבד

אם יש לך שאלות נוספות שאל ואני אשמח לענות.

פורסם

חבר יקר

בעיקרון מה שצריך לעשות, עצם העובדה שקיבלת ציון גבוה יותר ב 3DMARK מעיד שהמערכת עובדת בסדר

תבדוק איזה תוכנה התקנת לאחרונה שמאז החלה הבעיה ותסיר אותה.(אולי קזה)

לגבי מהירות העבודה של המאוורר, אין לזה קשר לכלום

זה רק אומר את מספר הסיבובים לדקה שמסתובב המאוורר זה לא מעיר על יכולת הקירור שלו.

המאוורר שלך עובד בסל"ד בסדר גמור.

לגבי המהירות של ה FSB שלך, היא לא יכוללה להתאפס כיוון שבלוח הזה זה נקבע ברמת החומרה JUMPER שסביר להניח שמי שהתקין לך את המערכת עשה את זה נכון. וזה לא יכול להתאפס מהפסקת חשמל (מי שלא מכיר את הלוח שלא יבלבל את הבנאדם סתם . אתם לא יודעים אל תענו, זה עדיף מאשר לצאת לא חכם במיוחד(בלשון עדינה )העיקר יודעים קיצורים כמו RTFM)

אני מוסיף פה קישור שתראה שהמעבד שלך נמצא ברמה הנכונה של MEGA HERZ

קישור לדף מידע על ATHLON

לך לפרק 6 בדף המצורף ותראה שם את דירוג המהירויות של המעבדים.

המעבד שלך הוא על 1667MHZ ושזה המצב הנורמאלי כנראה חבר שלך עשה OC למעבד

אם יש לך שאלות נוספות שאל ואני אשמח לענות.

אוי אוי אוי.

כמה שאני אוהב בחורים חכמים ומבריקים שכמוך, שישר רצים ומסיקים מסקנות. זה פשוט מדהים.

מה שאמרתי אמרתי מנסיון. הן עם הלוח הזה, והן עם עשרות לוחות שעבדתי איתם בעבר. וכן. אני יודע קיצורי דרך. אז מה ? יש לך בעיה עם התשובה שנתתי ? בלבלתי את הבנאדם ? בסך הכל הצעתי לו לבדוק את העיניין.

חבל שאתה מכניס את הגועל נפש שלך לדיון הזה. באמת חבל.

פורסם
  • מחבר

כן,אני רוצה לדעת מה זה ה- TOP PERFORMENCE הזה ?????

פורסם

נווווו בבקשה!! אני לא מבין בביוס, אני יכול בטעות לדפוק לי את המחשב בטעות!! בבקשה תעזור, אם לך היה קורה משהו כזה היית רוצה שיעזרו לך ,נכון????

ואגב ראיתי שם משהו TOP PEFORMENCE וזה היה DISABLED מה זה אומר???

תשמע. אם אתה מפחד לדפוק את המחשב שלך, קרא לטכנאי. הכי פשוט. באמת. חבל באמת שתהרוס משהו. אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על מעשיך מצד אחד, אבל גם לא תקבל פה הוראות צעד אחר צעד לביצוע.

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט ,אבל אני רק רוצה לדעת מה זה ה- performence!הזה?!!?!?!?!!?

פורסם

יצרני לוחות שמים לפעמים בביוס אופציה להטעין סט הגדרות מוכן מראש לביצועים אופטימליים, אבל לא בהכרח המערכת שלך (בעיקר הזיכרון) יכולה לעמוד בזה.

פורסם

מניסיון אתה וחברך אמורים לקבל הרבה יותר מזה!

תתקין דריברים חדשים, ואל תגע בביוס כל עוד אתה לא יודע איך נוגעים בו (אצבע אמצעית בתדרים של 2, 2, 1, 353) ;D

בהזדמנות גם תלמד להתבטא לפחות ברמה של כיתה ז' (אחי בכתה ז' וכושר הביטוי שלו עובר את שלך לא רק בעברית אלא גם באנגלית)!

ותזכור הכל תלוי בנגיעות! :cistinebiggrinA:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים