עבור לתוכן

מאמר - האם צריך 2 גיגה זיכרון? - התשובה בפנים.

Featured Replies

פורסם

http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html

האם 2 גיגה זיכרון הכרחי?

התשובה, תלוי למי...

לפי הכתבה

אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. :xyxthumbs:

ציטוט

"Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM.

The similar picture can be observed in other newest game titles that we have already listed above.

"

פורסם

it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM.

לא הרגשתי בשום איטיות או קפיצות או רגעים של FPS נמוך מ 25 ..

ואני משחק עם הכל מופעל על מקס' (כולל SS ) ופילטרים על 4AASS/16 AF ורזולוציה של 1280X1024 .

לפי איך שזה ניראה מההשואות

512 - לא מספיק

1024 - מספיק

2048 - מיותר

בישביל 2-3 FPS (חוץ מQ4) עדיף ליקנות 1024 שיגיעו רחוק יותר ב OC..

אלא אם אתה כמובן מיתכוון ליקנות 2GB שהוא גם טוב ל OC ובעל תיזמונים סבירים ... ואז זה עולה... (אבל אולי שווה להמשך )

פורסם

אולי אתה לא צריך 2 ג'יגה זכרון, אבל יש אנשים שבהחלט צריכים.

אני תמיד עובד ללא זכרון וירטואלי, וכיום אני צריך 2 ג'יגה בשביל לעבוד לחלוטין בלי זכרון וירטואלי.

פורסם

אני התקנתי 2 גיגה זכרון על מחשב המשחקים בחדר ליד, ויש שיפור ניכר בלא מעט דברים (זמני טעינה, עבודה עם ה BUILDER של ה WARCRAFT וכו'...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים