עבור לתוכן

יכולות הצבא האיראני

Featured Replies

פורסם

אממ אני לא רוצה להצטרף לזבל מעזה ולעלות יחד איתו לשמיים

• תגובות 47
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הטעות הגדולה ביותר שאנחנו יכולים לעשות היא לזלזל באיראנים

פורסם

^^^

חטא הגאווה...

"היבריס"

פורסם

אני לא מזלזל בהם הבני זונות חזקים יש להם צבא שאם הוא נכנס רגלית לפה לא יעזור לנו כלום הם פי 4 במספרים שלנו וגם פי 10 יותר מתאבדים לא אכפת להם לכנס לתוך שדה מוקשים בריצה גדודים גדודים במטרה לנקות אותו שהשאר יכולו לעובר ולטבוח בנו

היתרון שלנו זה הגרעין ובגלל זה צריך להשאיר אותו אצלנו ושלהם לא היה ואז מזיינים אותם עם 3-4 פצצות וגמרנו

אם הם יתקיפו אותנו קודם אכלנו אותה ואני מאמין במשפט של איינשטין "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל אני יודע שברבעית ילחמו עם מקלות ואבנים" מה שאומר התחלת האנושות שוב מאפס.

בקיצר צריך להכנס בהם

פורסם

מספר החיילים לא ממש משנה.

אין להם יכולות מתקדמות לפרוץ למדינה שלנו. איך הם יגיעו? ברגל? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

יש להם פי 5 יותר טנקים מלנו אממ נשק כימי וביולגי יש להם טילים ארוכי טווח המון חברים ערבושים כמו סוריה ולבנון

אממ מה עוד משאיות נגמשים ? אל תחשוב שהם עדיין נלחמים על גמלים וחרבות

פורסם

לפי מה שחיפשתי באינטרנט יש להם 10 מיליון חיילים זמינים (15 - 49) - לא ממש קומנדו

להם יש 1,655 טנקים ולנו יש 4000 (יצאת טמבל)

אולי יש להם פי חמש אנשים בשירות, אבל מספר האנשים הזמינים הוא זהה.

בזמן מלחמה יהיה לנו את אותו הכוח (אנשים בני חמישים וילדים בני 15 לא יכולים להילחם נגדנו)

פורסם

לא אבל הם יכולים ליתפוצץ עליך בכיף מתוך ה5 מליון שלהם שהם זמין ועוד ה4 גיוסים מתוכם יש איזה מליון 2 של גדודי מתאבדים ועדיין המידע הזה מלפני הרבה זמן אתה לא יודע שהם כבר שנתייים מתחמשים בנשק בקצב מטורף נראה לי הבני זונות בונים על מלחמה איתנו בזמן הקרוב

פורסם

חטא הגאווה...

"היבריס"

זה מה שקרה ביום כיפור.

פורסם

נכון, ואסור שזה יקרה עוד פעם

פורסם

סתם שתדעו לנו יש טילים לטווחים יותר ארוכים שאפשר להרכיב עליהם פצצות מימן ופצצות גרעיניות (שלפי דיווחים זרים יש לנו את שניהם)

אבל כל זה לא יעזור לנו אם הם ישלחו טיל אחד

לטיל שלהם ייקח כמה דקות בודדות (בסביבות 5) להגיע אלינו ולהתפוצץ, אני בספק אם תהיה תגובה במהירות כזאת

פורסם

לפי מה שחיפשתי באינטרנט יש להם 10 מיליון חיילים זמינים (15 - 49) - לא ממש קומנדו

להם יש 1,655 טנקים ולנו יש 4000 (יצאת טמבל)

אולי יש להם פי חמש אנשים בשירות, אבל מספר האנשים הזמינים הוא זהה.

בזמן מלחמה יהיה לנו את אותו הכוח (אנשים בני חמישים וילדים בני 15 לא יכולים להילחם נגדנו)

מבחינת אמל"ח ישראל עדיפה על אירן בכל הנוגע בכמות ובאיכות, למרות שהגזמתה עם הסד"כ הטנקים של ישראל.

מאז המלחמה אירן עירק בשנות השמונים, יש לאירנים נטייה לזנוח את אמל"ח קונבציונלי, ולדגול בדוקטרינה סוביטית של טיפוח הטק"ק (טילי קרקע), לראיה השייאהב 3/4 (שהוא שיפור קל לטק"ק דרום קוראני), ועוד מאות טילי סקאד A/B/C/D, פרוג, ועוד..

האמל"ח האיני ברובו מבוסס על אמ"ח מערבי כפי שתוכלו לראות בסירטון, מסוקים: צ'ינוק,קוברות, סייפנים, וגם מסוקים רוסיים, ובחינת מטוסים"F5,F4,F14A/B, האמריקאים, וסוחוי 25, מיג 21/23 ,וגם מטוס מיצור עצמי שהוא העתק של הF5 טייגר.

טנקים אמריקאים ובריטים ישנים, וגם טנקים רוסיים ישנים, וקצת יותר מתקדמים, וגם טנק מיצור עצמי (שכמובן גם הוא מבוסס על תובת טנק אמריקאי ישן).

אותו דבר לגבי נגמשנים, נק"ל,נ"ט, רוב הנשק שלהם בגדול מבוסס על נשק אמריקאי מישן יחסית, ובגלל אמברגו של חרם סחר נשק שהוטל על אירן, כל רוב המטוסים מושבטים כי אין חליפים, ולכן הם פנו לפיתוח תעשיית הנשק שלה, שהיא מבוססת על העתקת נשק אמריקאי ישן.

חוץ מזה שלפי דעתי מלחמה קונבציונלית עם אירן לא אפשרית בעליל, כיוון תצלום אחד של לויין של תזוזה רצינית של כוחות אל עבר הגבול או העברת כוחות על ידי נחתות, ו60% מכוח התוקף כבר לא במצב קרב.

יום כיפור לא יכול לחזור מבחינת החדרת כוח גדול הבתקפת פתע, בגלל אמצעים מודעיניים רבים שיש לישראל.

אבל מבחינה לא קונבציונלית המצב קצת יותר בעייתי , וברגע שהם פותחים התקפה של טילים עלינו אפילו לא גרעינית מספיק התקפה של כמה סקאדים אם רש"ק כימי, ואז באמת יהיה בלגן.

ליאור

לפי פירסומים זרים לצוללות הדולפין יש יכולות של נסיעת טילים גרעיניים, כך שאפילו אם ישראל חס וחלילה תושמד, אז מישהו בבור בקיריה יתן פקודה לנקום, עם זה מנחם אותך..

פורסם

אבל יותר גרוע שאצלם טיל אחד עם ראש נפץ גריעיני מוחק את כול ישראל אנחנו צריכים 4-5 טילים עם ראשי נפץ גריענים כדאי למחוק אותם

אתם יודעים משהו הדבר הזה שכולנו חיים בצל האיום האירני שהם מפתחים נשק גריעני וישראל ואירן במרוץ חימוש מזכיר לי מאוד את המלחמה הקרה שהייתה בין ארה''ב ובין ברית המעצמות לפי שמועות שיש פה אומרים שהקימו באשדוד מחסן לאחסון ראשי נפץ גרעיינים ומקימים עוד כמה כורים ליד אשדוד, יש גם כור בקריות ובתל נוף לפי שמעות שונות יש האומרים כי בשטח של תע''ש ברמ''ש יש גם כור

יאלה לפקק את אירן אנחנו מטורפים מו הו מו הו :silly: ואנחנו נלחץ על הכתפור האדום הגדול

nuked.jpg

25gi.jpg

פורסם

אני לא ממש מפחד ממלחמה/ נשק המוני. נראה לי שמישהו חייב להשתמש בקלף הזה לפני שמישהו אחר ישתמש בו.

בוש יודע מה הוא עושה. הלחץ הציבורי לטובתו, האירופאים לטובתו, ישראל לטובתו, יש יכולת ודרישה לחיסול יעיל של האיום האיראני והוא מטורף.

אם דבר אחד בוש יודע לעשות זה לצאת למלחמה. אף אחד לא הבין עדיין למה הוא יצא להתקפה על עיראק.

פורסם

רק מי שלא היה במלחמה לא מפחד מהמלחמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים