פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אירן האלה מסוכנים!נ.באלו ששרים ברקע זה בעברית??? כי נדמה לי ששמעתי כמה מילים בעברית
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים הם לא מהווים איום ממשי ללא האוטום שלהם לא על ישראל ולא על העולם..יש לנו כמה דברים שלהם לא היה ובחיים לא יהיה..אהדה של העולם ברוב המקרים..נסיון עשיר במלחמותהחיילים החדורי מוטובציה שיש..ציוד צבאי ותכנולוגיות מתקדמות..
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים הם לא מהווים איום ממשי ללא האוטום שלהם לא על ישראל ולא על העולם..יש לנו כמה דברים שלהם לא היה ובחיים לא יהיה..אהדה של העולם ברוב המקרים..גם להם יש אהדה של חצי עולם (המדינות הערביות)נסיון עשיר במלחמותגם להם ישהחיילים החדורי מוטובציה שיש..ציוד צבאי ותכנולוגיות מתקדמות..גם את זה יש להם, בקיצור לא צריך לזלזל. אני לא אומר שמחר הם יכולים לנצח אבל בפרוש לא צריך לזלזל בהם. לאירן יש צבא חזק וגדול מאד.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מה הבעיה לנצח את אירן-תיזרקו כמה שקלים לירקון תראו להם תוידיאו ומפה שידעו שיש שקלים בירקון ואיך מגיעים לשםואין יותר אנשים באירן ;D
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים בהחלט לא צריך לזלזל באיראןאמנם מהבחינה הטכנולוגית ישראל יותר מפותחת עם כלים יותר חדשים ומערכות מתקדמות יותראבל זה לא אומר שהאיראנים רוכבים על סוסים עם חרבות....
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לאירן יש צבא (...) גדול מאד. האמת - מאוד מאוד גדול. אני מקווה שהם טובים ב KAMIKAZE. האמת, כן - הם מאוד חזקים בזה. חפש חומר על מלחמת אירן-עירק - הם היו שולחים גדודים שלמים של מתאבדים כדי לפנות שטח - ככה זה כשיש לך מליונים (שלנו אין).
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים Raidרייד קוטל מהיר!נמלים, תיקנים, איראניםוחרקים זוחלים אחריםמי שצפה בסרט "גברים בחלל", יודע שגם ג'וקים יכולים להיות מסוכנים.הדרך היחידה להדביר ג'וקים היא עם נשק השמדה המונית.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים המוח של האיראנים הוא פשוט שונא אדם קיצוני...וברגע שתהיה להם פצצת אטום הם ישתמשו בה ללא היסוס...ללא איכפתיות מההשלכות שיהיו..בשבילהם להקריב חיי אדם זה כבוד בניגוד אלינו..אבל השאר אצלהם חסרונות
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים nי שצפה בסרט "גברים בחלל", יודע שגם ג'וקים יכולים להיות מסוכנים. את הספר קראת? תקרא, אולי בכל זאת יצא ממך משהו
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים את הספר קראת? תקרא, אולי בכל זאת יצא ממך משהו יש ספר? לא ידעתי. בכל אופן, אין לי ממש זמן לקרוא ספרים. יש כאלה שמנתחים את הסרט ואומרים שיש בו רמיזות נאציסטיות, אבל זה סתם שטויות של אנשים משועממים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.