פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים בזמן שהוא עובד יש איזה שריקה בצליל ממש ממש גבוהה זה משגע לי ולאימא שלי את השכל!!!!אני לא מסוגל לסבול את זה עוד הרבה זמן... אתם יודעים ממה זה נגרם? מה אולי יכול פתור את זה?זה maxtor 80 gigs 7200rpmאני הולך להביא מהורים שלי איזה ibm 40 ולראות אם זה משהו לא בסדר עם ההרד דיסק שלי..
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים בזמן שהוא עובד יש איזה שריקה בצליל ממש ממש גבוהה זה משגע לי ולאימא שלי את השכל!!!!אני לא מסוגל לסבול את זה עוד הרבה זמן... אתם יודעים ממה זה נגרם? מה אולי יכול פתור את זה?זה maxtor 80 gigs 7200rpmאני הולך להביא מהורים שלי איזה ibm 40 ולראות אם זה משהו לא בסדר עם ההרד דיסק שלי..הכל בסדר עם הדיסק שלך. דיסקים במהירויות גבוהות פולטים שריקות בתדרים גובהים עקב הסיבוב במהירות גבוהה. יש אנשים ששומעים את זה, ויש כאלו שלא. אתה שומע את הרעש גם עם מארז סגור ? כשהדיסק מחוזק היטב במקומו ?
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים אכן, זה בדרך כלל לא אומר משהו על הארדיסק הרוס, אתה פשוט צריך עכשיו לדאוג להשקטתו, מגירה איכותית תעשה אולי עבודה טובה...
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים מחבר תשמע זה כנראה רעש יותר חזק מהרגיל אני לא יודע אבל זה רעש מאוד מאוד גבוהה והוא פשוט משגע את השכל...קובי לצערי מגירה לא נראה לי תעזור.... שומעים את זה עד לחדר ליד...עוד דבר... כן גם כאשר הכל מחוזק סגור ויפה שומעים את זה....אני לא יכול לסבול את זה עוד הרבה זמן... וכרגע אני מתחיל להתעצבן... אם לא יהיה דרך להפסיק את זה פשוט אני יחליף את זה...זה פשוט לא מפסיק...
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים מחבר כן כן... אבל כבר שיגעתי אותם שהחלפתי מהIBM לmaxtorכנס ל messanger אוקיי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.