עבור לתוכן

התקן USB לא תקין .את עזרתכם בקשה...

Featured Replies

פורסם

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן :nixweiss: דבר שלא נסיתי...

מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך..

אשמח לכל הצעה .תודה לכם...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אני לא טועה זה USB2.

windows 98 לא תומך ב USB2. :nono:

אתה צריך windows xp עם service pack 1 לפחות (או שאני שבעצם SP2?) כדי לקבל תמיכה להתקני USB 2. :-\

פורסם

תנסה להוריד עדכון לדריברים דרך האתר הבא :

www.driverguide.com

תראה שם בקטגוריות על התקני USB

פורסם
  • מחבר

תודה לתגובה המהירה, חשבתי גם שהדרייבר יעזור ,אבל גם לא עזר .ההתקן USB בה עם הלוח, וזה לא USB2 .

אשמח לעוד הצעות :jump:

פורסם

שלום,

נסה תחילה להסיר את ההתקן הבעייתי מהממנהל ההתקנים, הצבע עליו לחץ כפתור ימני ובחר בהסרה (unubstall) לאחר מכן תעשה ריסטרט והמחשב יהיה אמור לזהות את ההתקן מחדש (אפילו שמדובר ב win98).

אם זה לא עוזר נסה להסיר את הדרייברים המותקנים , שוב להסיר את התקן ה USB ואחרי ריסטרט להתקין מחדש את הדרייבר.

כמו כן אם תוכל לציין האם זה עבד בעבר ופתאום הפסיק ונתקלת בבעיה יעזור. כמו גם אם תוכל לכתוב איזו ערכת שבבים יש לך או את דגם לוח האם.

במידה ויש לך מעבד של AMD יש פה התייחסות של microdoft לעניין http://support.microsoft.com/kb/q240075/

פורסם

אם זה רכיב שקיים על הלוח אם

אז אם תספר לנו איזה לוח אם זה בדיוק זה בטוח יוכל לעזור לנו לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לכם :yelclap: כן הוא תמיד היה תקין, הרי הלוח בה עם 2 כניסות USB אחת אני משתמש בה למודם adsl

ובשניה היתה מותקנת מצלמה .הדרייבר של המצלמה מחקתי אותו ב safe-mode כי חשבתי שאולי לא נימחק לי מי לוח בקרה...

הלוח של gigabyte ga-7zxe עם מעבד של amd ..

הסרתי את הדרייבר של הלוח והתקנתי אותו מחדש מהחברה שלהם ,גם לא עזר .העלתי תוכנה של delete doctor איתה מחקתי את

הדרייבר של המצלמה שהיתה מותקנת. זהוא אני לא חושב שלהתקנים של הUSB צריך דרייבר כי כשפירמתיאת המחשב היתי מתקין דרייברים שלוח-אם כרטיס מסך

ואודיאו :kopfpatsch:שוב תודה לכם...

פורסם

יש לך מעבד AMD וגם ערכת שבבים של VIA, זאת בעיה שמיקרוספוט מתייחסים עליה בלינק ששלחתי לך מקודם.

הנה לינק לקובץ התיקון http://download.microsoft.com/download/win98se/patch/4.10.2223/w98/en-us/240075up.exe

, הנחתי שהווינדוס שלך באנגלית.

אני מקווה שזה יעזור, אתה יכול אולי לפרט קצת יותר בקשר לאירוע בו פתאום ה USB הספציפי הפסיק לעבוד? כי ציינת שהוא תמיד עבד ולא עשה לך בעיות. יש משהו חדש שהתקנת ? רכיב חומרה? תוכנה? דרייבר מסויים?

כל מידע בנושא יעזור.

פורסם
  • מחבר

ובכן כן, כך גילתי את הבעיה בכלל הרי חיברתי מקלדת עם כניסת USB ההתקן דרך windows Update

:bash:תודה רבה...

פורסם
  • מחבר

ובכן כן, כך גילתי את הבעיה בכלל הרי חיברתי מקלדת עם כניסת USB ההתקן דרך windows Update

:bash:תודה רבה...

נ''ב ניסתי את הקובץ של מיכרוסופט שמתייחסים לשבבים של via זה לא עזר ההפך זה הוריד לי את האודיאו ,עד שעתקנתי שוב את

הדרייבר של ה audio ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים