פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אז למה אף אחד לא נכנס לעזור?? אולי תבקש אם אתה יכול ממישהו שמבין באוברקלוק לאינטל להיכנס לפה? בבקשה..
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים חחח.. סבלנות סבלנות...בינתיים תעיין פה http://www.tomshardware.com/2002/08/26/speed_isn/index.html
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר כן... דפדפתי בכמה ע"מ ובינתיים לא מצאתי שום דבר שקשור למה שאני צריך..
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לא חושב שיש לך פרסקוט, יותר צפוי שזה northwood בלי HT 533 FSB בכל מקרה.. תציין איזה לוח יש לך... תכנס לביוס ותתחיל להעלות את מהירות ה FSBתנעל חריצי PCI ו AGP וזהו בעיקרון אל תתעסק עם מתחים לבינתיים. תראה זה קצת הרבה מדיי להסביר בפוסט אחד תעשה חיפוש ואני מבטיח לך שתמצא כללל מה שאתה צריך.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אם נחזור לנושא אז גופי הקירור הכי טובים היום הם:1. נינג'ה2. SI/XP 1203. BTאם אני לא טועה ה-BT הכי זול בחבורה אבל רק באיזה 20 שקל הפרש מהנינג'ה.יש גם את ה- XP 90 שנותן קירור לא רע בכלל.הבחירה בגוף קירור תלויה גם במארז שלך ובסירקולייצת האוויר שלו.קח גם בחשבון שאילו גופים ממש גדולים, כך שכדי למדוד ולראות שהגוף קירור מתאים למארז.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים תחפור קצת בביוס..כנראה יש שם אופציה שהיא על AUTO אתה צריך לשנות אותה לMANUAL ואז יפתח לך הFSB..וכול מיני אופציות..
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר נכנסתי חפרתי והסתכלתי בכל מקום ולא מצאתי שם שום auto ו manual אין שום דרך אחרת??
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר טוב..לאור מה שקורה פה, אני מבין שאי אפשר לעשות לאינטל אוברקלוק..חבר שלי צדק.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר ניראה לי שאני יודע יך להעלות מהירות המעבד....דרך הביוס אני לא יכול זה כבר ברור לי, אבל הרגע קראתי את הספר של הלוח אם ושם רשום שאפשר לכוון את ה- cpu clock על ידי הוזזת הג'מפרים במקום מסוייםעל הלוח אם, השינוי הוא מ- 100m ל133m.ורשום איפה הג'מפרים נמצאים ואיך לכוון אותם בשביל להשיג את המהירות שאני רוצה.מישהו כבר ניסה לעשות את זה?, האם זה מותר?, האם זה מסוכן? ואולי בכלל אסור לעשות את זה...בבקשה עזרה אנשים.בר!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים ברור שניסו את זה ..תנסה להחליף ל133 אם המחשב עולה תעשה בדיקת יציבות..ובו..הכול טוב תשאיר..לא טוב תחזיר למה שהיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.