פורסם 2006 בפברואר 519 שנים בחופשת פסח אני כנראה יטוס לצרפת ואני רוצה ליקנות שם xbox360.אבל כדי להוציא מ-xbox את הכל אני צריך טלוויזית hdtv.רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא פלזמה או lcd שתומכות ב-hdtv.ועם יש שהם לא יעברו את סכום ה-2500 עד 3000.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים בעקרון לא נראה לי שאפשר למצוא טלוויזיה HD שהיא לא LCD אבל אתה יכול לחפש אחת כזאת בגודל 20" נראה לי אפשר עם טיפה מאמץ למצוא בתקציב שלך אבל אני לא יודע שום דבר לגבי האיכות של משהו כזה.נראה לי אם אתה מתעקש על HD תקנה מתאם VGA לקונסולה ואז תוכל לחבר אותה למסך המחשב שלך, שהוא מן הסתם תומך ברזולוציה גבוה.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אבל זה מוזר כי להורים שלי יש בחדר יש טלוויזיה של philips וכתוב למעלה בפינה HDTVmonitor.ואני לא יודע עם זה באמת תומך או לא.הדגם הוא 29pt7322/56r
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים יש טלווזיות CRT שהם HD... אבל עדיף לך להשקיע ולקנות LCD... במיוחד אם אתה רוצה HDTV... חלק מהעכניין של HDTV זה שזה 16:9 בCRT 16:9 נהיה קצת מעוות בצדדים...בכל מקרה ב3000 שקל לא תמצא שום מסך HD...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר ההורים שלי קנו את הטלוויזיה הזאת ב-3200 ש"ח, אולי גם כדי לי לקנות טלוויזה כזאת וזהו?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אתה יכול לקנות אולי מסך LCD למחשב שתומך ב HD ... זה הדבר הכי קרוב לHD שתמצא בסכום הזה
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אם אתה רוצה HDTV שהוא לא LCD אז חפש את הפרטים הבאים:חברה: ITTתצוגה:קטנה מ- 21 אינץ'ספק אם תמצא כזאת...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים וואי, לא הבנתי מה זה שנכמסתי לת'רד: רזולוציה: פריימים לשנייה (50!!!!!!!!!!!!!!!!): Standard frame or field rates 24p (cinematic film) 25p 30p 50p 60p 50i (PAL) 60i (NTSC) פיקסלים בטלוויזיה הרגילה בבית: פיקסלים בhdtv: (יחסי) http://en.wikipedia.org/wiki/HDTV מאיפה קונים?????????? אגב: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL55&sp= ב-2200 שקל!
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים יש מסכים שלא תומכים באמת בHDTV אבל כן מאפשרים להציג HDTV -ברזולוציה נמוכה יותר
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים שאתה יכול להציג קבצים שאתה לא יכול בטלויזיה רגילה וכמובן המסכים האלה זולים בהרבהוהרזולוציה לא נמוכה אלה לא גבוה כמו HDTV אמיתיתחשוב על בחור באמריקה שרוצה ליראות כבלים שמשדרים בHDTV אבל אין לא כסף לHDTV אמיתי אז הוא יקנהטלויזיה שמאפשרת לו ליצפות בכבלים האלה בהרבה יותר זול
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים HTDV, ובעצם כל פורמט טלויזיה אחר, תמיד תואם אחורנית, וכל טלויזיה בעולם יכולה להציג תוכן HDTV, כמו שכל טלויזיה שחור/לבן בעולם מסוגלת להציג תוכן צבעוני.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים HTDV, ובעצם כל פורמט טלויזיה אחר, תמיד תואם אחורנית, וכל טלויזיה בעולם יכולה להציג תוכן HDTV, כמו שכל טלויזיה שחור/לבן בעולם מסוגלת להציג תוכן צבעוני.אז זהו שלא תמיד יש כל מיני סוגים של HDTV ואת חלקם אתה לא יכול להציג בטלויזיה רגילה בלי איזשהו מתאם שיאפוך תHDTV לפורמטאחר שהטלויזיה תוכל להציגחוץ מיזה יש חיבור מיוחד לHDTV ככה שטלויזיה רגילה לא תוכל ליתחבר לממיר HDTV
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים כל טלויזיה בארה"ב יכולה להציג תוכן HDTV וכל ממיר בארה"ב מצוייד בכמה יציאות סטנדרטיות ככה שאין פה שום בעייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.