פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים תעשה לו פורמט והכול יסתדר..(מין הסתם)..באמת תשובה סתם.נסה להחליף את הכבל של הכונן הזה. ו/או לחבר אותו למקום אחר בלוח.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר החלפתי בין החיבורים ושיחקתי עם הכל , עדיין לא עזר..אפילו פרמטתי את המחשב היום, גם לא עזר ועכשיו גם כן מישום מה הוא בכלל נעלם , רשום לי ב DISK MANAGEMENT על הדיסק קשיח השני הוא במצב שלUNALLOCATEDמה אני עושה???עזרו לי להציל 80 ג'יגה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.