פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אוקי אחרי בירור קטן הבנתי שזה לא כרטיס נפרד אלא כרטיס מובנה של קריאטיב. לא ידעתי שקיימים כאלה דברים.בכל מקרה, החיבורים על הלוח שניאו הקיף בתמונה הם החיבורים הרלוונטיים.אין צורך במפסק כי הלוח "יודע" מתי משהו מחובר לחיבור הקדמי ומבטל לבד את החיבור לרמקולים מאחורה.מה שהבחור צריך זה שקע אוזניות, קצת חוטי חשמל ומחברים שמתאימים לחיבור בלוח.בחוברת של הלוח אם כתוב מה תפקידו של כל פין בחיבור על הלוח ולפי זה יש לחבר את השקע.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שבצד אחד יש כניסה אחת ובצד השני יש שתי יצאות ובעזרת המספק בוחרים איזה יציאה תפעל !! אבל אני לא רוצה לבחור עם מפסק אני רוצה שהרמקולים יעבדו וברגע שאני מחבר אוזניות אוטומטית זה יחליף אליהם. אפשרי בכלל?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אם Fentilon אמר שזה ככה אז כן !! בכל זאת תעיין קצת בחוברת של הלוח שלך אולי כתוב שם מש'ו על זה...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אוקי אחרי בירור קטן הבנתי שזה לא כרטיס נפרד אלא כרטיס מובנה של קריאטיב. לא יש לי כרטיס נפרד של CREATIVE (לא מובנה) ויש לי REALTEK על הלוח(ob)נ.ב רעיון טוב המפסק
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אם Fentilon אמר שזה ככה אז כן !! בכל זאת תעיין קצת בחוברת של הלוח שלך אולי כתוב שם מש'ו על זה... כתוב לי: ואם בכלל אני יכול להשתמש אם יש לי כרטיס נפרד?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שבצד אחד יש כניסה אחת ובצד השני יש שתי יצאות ובעזרת המספק בוחרים איזה יציאה תפעל !! אבל אני לא רוצה לבחור עם מפסק אני רוצה שהרמקולים יעבדו וברגע שאני מחבר אוזניות אוטומטית זה יחליף אליהם. אפשרי בכלל?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים פין מס 2 הוא המינוס של היציאה... 4 לא נראה לי שצריך אותו בכלל !! ו7 נראה לי זה שאתה מחשב את האוזניות הכרטיס קול משתיק את עצמו...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים 2 הת'רדים הדומים אוחדו לת'ראד אחד. לגבי התמונה של razoli (ד"א, בפעם הבאה שיש לך מידע להוסיף - תשתמש בעריכה, ואל תקפיץ), הקפתי בכחול את מה שרלוונטי לחיבור: את פין 2 מחברים לרגל ה-ground של שקע האודיו, ואת פינים 5 ו-9 מחברים לרגלים של הימין והשמאל בשקע, בהתאמה. אני לא כל כך מבין מה הרעיון של פינים 6 ו-10, אולי מישהו עם קצת יותר ידע באודיו יוכל להרחיב בנושא. -------- לגבי השאלה של ELiA, אם מה שאמרו פה נכון, אז מספיק לחבר אוזניות ליציאת הפנל הקדמי על הלוח כדי שלא יגיע אות ליציאת הרמקולים. אם זה לא יעבוד, ניתן לחבר את השקע של הפנל הקדמי (שקע סטריאו) בצורה כזאת שינתק את הרמקולים ברגע שמחברים אוזניות - אבל זה מצריך חיבור של הרמקולים דרך השקע הזה, מה שיכול להיות קצת מסורבל... ככה שעדיף לחבר (בזהירות...) דרך הלוח.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים טופ גן עשה טובה ותפצל חזרה אתם עושים סבתוכה בלוח אם ואני כולה מנסה לעשות משו פשוט
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר 2 הת'רדים הדומים אוחדו לת'ראד אחד. לגבי התמונה של razoli (ד"א, בפעם הבאה שיש לך מידע להוסיף - תשתמש בעריכה, ואל תקפיץ), הקפתי בכחול את מה שרלוונטי לחיבור: את פין 2 מחברים לרגל ה-ground של שקע האודיו, ואת פינים 5 ו-9 מחברים לרגלים של הימין והשמאל בשקע, בהתאמה. אני לא כל כך מבין מה הרעיון של פינים 6 ו-10, אולי מישהו עם קצת יותר ידע באודיו יוכל להרחיב בנושא. -------- בחיבור של אוזניות יש לכל כיוון של שמע חוט חיובי וחוט שלילי 9 חיובי 10 שלילי ולכן שני אלה הביחד זה אוזניה אחת השמאלית כאשר סוגרים מעגל אם אוזניות זה ופסיק את הרמקולים הנוספים. כנ"ל גם לגבי ה5 ו6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.