פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אני לא יודע אם זהקשור לפה,אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אם יש לך כרטיס קול בכרטיס נפרד צריך או לחבר כבלים ולהכניסם פנימהאו להלחים על הכרטיס בנקודות הנכונותצריך כבלים עם סיכוך טוב כי יש הרבה רעשאלקטרוני בתוך המחשב
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אפשר יותר פירוט איפה מה?הכרטיס קולhttp://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315&nav=0
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מצידו האחורי של השקע הירוק שהוא לרמקוליםיש שני רגלים שהם היציאותהשאלה האם אתה בשטח האלקטרוניקה כי אם לא אתה עלול להרוג הכרטיסה LINE IN הוא הכחול שגם שם יש אתי שתי הרגלים על הכרטיס עצמו יש תקעים שקעים ל AUX ןגם TV צריך מלחם עם ראש קטן מאד וידע בסיסי באלקטרוניקה והלחמותבמידה וכן אחרי חיבור הכבלים קונים שקעים RCA לשסימחברים בחזית יש להניח שיש לך כוך ריק מכוננן אפשר לעשות שםדרך אגב קימים כאלו מתאמים מוכנים אבל מותאמים ללוחות מסוימיםולא לכרטיס ממשי
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר השאלה האם אתה בשטח האלקטרוניקה כי אם לא אתה עלול להרוג הכרטיס אני חושב שאני מבין מספיק. מצידו האחורי של השקע הירוק שהוא לרמקולים יש שני רגלים שהם היציאות זה סגור היציאות והשאר פתוחים על הכרטיס עצמו יש תקעים שקעים ל AUX ןגם TV יש לי שקע AUX השאלה מה אני צריך לחבר למה
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים השקע AUX זה כניסה.לדעתי הקונקטור הלבן הגדול הוא זה שאתה צריך להתעסק איתו. תנסה למצוא את הPINOUT שלו.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר על הלוח אם יש לך יציאות לפאנל אודיו קדמי... איפה אני מוצא אותו בתמונה אם אתה יכול להעריך: http://www.freewebs.com/razoli/7125.jpg לדעתי הקונקטור הלבן הגדול הוא זה שאתה צריך להתעסק איתו אחרי שמצאתי יש לך מוסג מה אני עושה? עריכה: לא חשוב מצאתי את המקום על הלוח הקונקטור הלבן הגדול מה אני עושה איתו?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים הכנת כניסת אוזניות קדמיתכידוע שבאלטק ATP3 אין כניסה קדמית לאוזניות וזה מבאס עכשיו רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי שתהיה?לא דרך הרמקולים אלה סתם כניסה לאוזניות שתהיה ממוקמת על הפאנל הקדמי של המחשב.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים תקנה מפצל של PL קטן וחוט מאריך לPL קטן 1 מטר... תעשה חור במארז מקדמה ולחוף אותו שם.. יותר מזה לא כדאי לעשות ואם יש לך ידיים טובות זה יכול לצאת ממש יפה....
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים חשבתי על זה אבל יש בעיה אחת...אני רוצה שברגע שאני יחבר את האוזניות הרמקולים לא יפעלו...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אז זהו שזה לא הלבן זה... קבל תמונה, זה לפאנל אודיו הקדמי... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אז תראה זה יהיה כבר יותר מסובך אני סירטטתי לך מש'ו !! [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שבצד אחד יש כניסה אחת ובצד השני יש שתי יצאות ובעזרת המספק בוחרים איזה יציאה תפעל !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.