פורסם 2006 בפברואר 819 שנים קיצר מה השאלה שלך אחי ?! אם אתה תיהיה על 0 מעלות במאמץ או במנוחה ?! ברור שבמנוחה...
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים פלטייר לא יורד מיתחת לאפס בחיים מקסימום 10 מעלות וגם זה במנוחה בעבודה 15-17 ואני יודע את זה כי אני בעל 3 פלטיירים 1 80W ה2- 172W ה-3 226Wזה עדיף אל כל פלטייר..ואל תישכח שהפלטיירים דורשים כוח הרבה כוח וחשמל..מה הסיפור? תשקיע יותר וואטים -> תוריד יותר מעלותאין שום סיבה פיזיקלית שהם לא ירדו מתחת ל-0אתה רוצה דוגמא? יש כאן (שים לב לתגובה מס' 7)
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים כן אבל אז יש לו יותר בעיה להפטר מהחום !! קירור מים לא יספיק... והתמונות מהקישור שנתת אכזריות... אחד הבלוקים המושקעים שראיתי !!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים בלינק שנתת זה שילוב של chiller וTEC....בסופו של דבר מה שיושב על המעבד זה TEC, והוא מוריד אותו מתחת ל-0(מה מוריד את החום מה-TEC זה פחות רלוונטי, כי זה לא קשור לעובדה שה-TEC יורד מתחת ל-0)
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אנחנו מתכוונים לקטע של להפטר מהחום של TEC שיורד מתחת ל0... שזה המון חום בצד השני שלו !! קירור מים רגיל לא יעזור, רק צ'ילר או קירור גז...
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים זה לא רלוונטי... העניין פה הוא שפלטייר מסוגל לרדת מתחת ל-0, זה הכל עניין של וואטים וטמפ' סביבה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אהה נכון !! רק אמרתי לו את זה שפתאום לא יזמין פלטייר 300 וואט ויחשוב שהוא יכול לקרר אותו עם מערכת קירור מים כמו ביג ווטר...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים כאן רק לי התמונה של SOLVET מזכירה את פרקש מ'טירונות' ? :lol: מה הגבול של TEC מבחינת המעלות שהוא יכול לרדת (לא כשהוא מקרר משהו ) ?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים רק לי התמונה של SOLVET מזכירה את פרקש מ'טירונות' ? :lol: מה הגבול של TEC מבחינת המעלות שהוא יכול לרדת (לא כשהוא מקרר משהו ) ? חחחחחחחחחחחחחחח נכון !!! כמו שליאור אמר, תלוי בספק שתארגן לו, וTEC בהספק ממש מומלץ לחבר של שנאי חיצוני... כמה שויתר אמפרים ככה יותר קררררר
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר היעילות (יחס צריכת חשמל מול ביצועים) של הchiiller או של מערכת גז, טובה הרבה יותר מכל פיתרון קרור מבוסס TEC.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים כמה עלתה המערכת הזאת והאם יש מצב ליצרן (אני מבין שזה EMP) לעשות אותה יותר קטנה ובכלל את הסליל קירור לפחות גדול אבל סך הכל כל הכבוד על ההשקעה והמחשבה להגיע רחוק וגבוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.