עבור לתוכן

בחירת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית

ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר

לפייר וואיר או חיצוני + פנימי....

ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו

"EDIROL FA-66"

תודה

פורסם

תקציב? איזה כניסות אתה צריך? כמה כניסות? משהו מעבר לזה? למה פייר-וייר? למה לא ADAT?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הכניסות לא כל כך משנות לי כי אני מחבר לזה מיקסר.

פייר ואייר - כי זה בד"רכ החיבור הכי מהיר

התקציב לא כל כך משנה לי אבל לא הלגזים משהו בסביבות 350 דולר מחו"ל כי פה זה מגיע להרבה יותר..

אגב, את הכל כותב חבר שלי, זה לא אני והכרטיס לא בשבילי.

פורסם

RME יתאים לך מאוד. בחול תוכל לקנות במחיר הרבה יותר טוב מאשר בארץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אפשר דגמים ספציפיים?

פורסם

בעיקרון יכול מאוד להתאים לך ה-9632 למיטב זיכרוני. עם זאת, אתה יכול גם לבחור בכרטיס EMU 1212M שאני אישית משתמש בו, כרטיס שיתאם לך גם כן לדעתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אחי, אני לא מוצא מידע על הכרטיס הזה..

אפשר לינק לראות אותו או משהו?

לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה פנימי, ואני ביקשתי חיצוני או פנימי + חיצוני..

אגב, מה אתה חושב על האידירול?

פורסם

לא מכיר את האידירול, לכן לא יודע. מה החובה בכרטיס חיצוני? שני הכרטיסים שציינת יכולים להשתמש בממשק ADAT לצורך חיבור התקן נפרד שיושב מחוץ למחשב. תשתשמב בגוגל לכניסה לאתרי היצרנים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יותר נוח כי כאשר אני מחבר חיבורי PL אני לא צריך להרחיק את המחשב 7 מטר וכל פעם שאני מוציא ומכניס את הכבל לנתק את כל המחשב ולעשות בלאגן...

פורסם

זו הסיבה היחידה?! כי אם כן אתה מבזבז כסף על שטויות. קשה לך להוציא את הכבלים כל פעם תכין כבל מאריך איכותי לצרכים שלך וזה הכל. יש לי בחדר כבל של 10 מטר רץ מסביב לכל החדר מהכרטיס אל המגבר שפורפרות. כבל איכותי שהכנתי לבד לצרכים שלי, עובד מעולה! אתה יכול לקנות 2 מחברים זכרים, 2 נקבות ולהכין מאריך. אתה יכול גם לבנות קופסת מיתוג במחיר לא רעים בכלל. אם הסיבה היחידה להתקן חיצוני היא הכבלים ממש לא כדאי לבזבז תוספת כסף ולא לקבל שום שיפור באיכות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לבזבז קצת יותר כסף אבל שיהיה לי נוחות מאשר להתחיל להכין ולעשות בלאגן.. תודה רבה.

פורסם

כפי שהסברתי כל אחד מהכרטיס האלה כולל אפשרות שידרוג תואמת לקופסא חיצונית עם כמות עצומה של חיבורים. עם הזאת, התוספת היא לא קצת כסף, אלא סכום של כמה מאות שקלים לפחות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לתת לינקים ומחירים (אפילו בערך..) לאחד מהכרטיסים שהצעת ללא קופסא חיצונית ולאותו אחד כולל הקופסא החיצונית?

פורסם

EMU 1212M - עולה בחו"ל 200$.

הראק החיצוני שלו עולה 300$, וכולל יציאה מוגברת לאוזניות, כניסה מותאמת למיקרופון עם מתח פאנטום, 6 כניסות מונו 1/4", 8 יציאות מונו 1/4", ועוד.

http://www.emu.com/products/product.asp?category=142&subcategory=191&product=10229

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא משתלם לקנות כרטיס במחירים כאלו, יש לו את הנתונים של האדירול.

והאדירול נחשב כרטיס מעולה..

הוא עולה 350 דולר וזה יוצא לי 500 דולר..

תודה רבה לך! ממש תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים