עבור לתוכן

המלצה למערכת 2.1 בסכום סביר, והאם מערכת סטאריו סבירה + (AIWA גדולה) שווה יותר ?

Featured Replies

פורסם

טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה.

תודה מראש :)

פורסם

אני לא סובל AIWA (מניסיון אישי לצערי), לדעתי קנה אלטק לנסינג ATP3 כתחליף.

פורסם

כפי שציין , האלטק לסינג , מצויינים ,אך תוכל אפילו ברמת תקציב נמוכה יותר להשיג את CREATIVE SBS390 (שהחליף את ה-370 המצויינים). מדובר על 200 ש"ח וקצת ...ככה שכמעט בחצי מחיר תוכל להשיג איכות מעולה (מניסיון אישי) גם לשירים וגם לסרטים\משחקים . הדגם הזה עם איכות סאב יותר חזקה והרמקולים מצויינים כמו ב-370 ,.מה גם , שהעיצוב חדיש יותר ...לטעמי , טובים יותר גם מסדרת ה-INSPIRE 2500 שקצת יותר יקרים וחבל שלא הרבה מכירים ...הדגם הזה כבר לדעתי לא בפס ייצור .אפשרות נוספת היא הלוג'יטק X230 בסדר גודל מחיר של האלטק ATP3 (קצת פחות) וגם רמקולים איכותיים. הכל כמובן שאלה של תקציב .....וטעם אישי

בנושא קישור , חפש חנויות ב-www.zap.co.il ....

בהצלחה ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה, אך עוד לא עניתם על השאלה "האם מערכת סטאריו סבירה + שווה יותר ?"

משמע, האם אכות הסאונד ברמקולים בתקציב נמוך יחסית (300-400, עם נטייה ל300) יהיו אכותים יותר מרמקולים של מערכת סטאריו טובה...

פורסם

לא בהכרח תלוי איזה מערכת לא תמיד aiwa זה מבטיח מערכת סטריאו טובה ולא תמיד creative מבטיח רמקולים טובים(כמו I-TRIGUE 3300 )

תביא שם של חברה ודגם של רמקול או של מערכת סטריאו כל הנושא הזה הוא באוויר ועד שלא יינתן דגם ספציפי כל הדיון הזה מיותר...

נ"ב לגבי ה-sbs-370 2.1 הם באמת נפלאים(השבוע מתחלפים ב-mx-5021\fx6021 ) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים