עבור לתוכן

היורש של mp3, האמנם?

Featured Replies

פורסם

אני לא נהנה מMP3 כמו שאני נהנה מOGG...

פורסם

אני כמעט ולא משתמש יותר ב-MP3, רק שירים ישנים שלי שאין לי כוח להמיר אותם (וזה גם לא ייתן כבר כלום)

את כל הדיסקים שאני קונה אני ממיר ל-Apple Lossless או ל-AAC 320kbps, לא שאני שומע הבדל בין הפורמטים עם הרמקולים שלי (ATP3) אבל על האייפוד והאוזניות (Koos Sparkplugs או Sennheiser PX-100) אפשר לשמוע הבדל.

ד"א הפורמט המועדף כיום על אודיופילים הוא FLAC, ולמיטב ידיעתי לא הרבה נגנים תומכים בו כרגע (מי שכן תומכים בו הם אייריברים ואייפודים עם פירמוויר של Rockbox)

פורסם

FLAC BABY!

:xyxthumbs:

הנה רשימה של נגנים שתומכים בצורה רשמית:

Portable/Handheld:

* COWON's iAUDIO U3, iAUDIO M3, and iAUDIO X5

* iRiver iHP-120/iHP-140/H320/H340 via the Rockbox firmware replacement.

* Rio Karma

פורסם

כל האוסף שירים שלי (1250 רצועות~) על mp3 320 KBps , חוץ מאיזה 100 בפורמטים אחרים ( wma, wave (מזה wave?)).

ושאלה: למה כל המוזיקה המקורית מגיעה כ-wma ( windows media audio?

יש לי logitech z-2300 , השאלה היא האם להחליף את כל השירים לפורמט יותר איכותי? (ומישהו יכול להביא רשימה של כל הפורמטים והסבר קצר עליהם?)

כשהאוסף היה ברובו על 192 kbps ו-128 , הוא שקל 5 ג'יגה, היום אחרי ההמרה ל-320 הוא שוקל כמעט 9 .

פורסם

כשהאוסף היה ברובו על 192 kbps ו-128 , הוא שקל 5 ג'יגה, היום אחרי ההמרה ל-320 הוא שוקל כמעט 9 .

אין שום סיבה להמיר ככה... האיכות לא יכולה להיות יותר טובה... הקובץ צריך להגיע כשהוא כבר באיכות הטובה... אחרת זה סתם... והמשקל גדל כי הגדלת את הכמות קילובייטים שכל שניה שוקלת... KPS זה אומר קילובייט לשניה - זאת אומרת 192 KBS אז כל שניה תשקל 192 קילו בייט...

פורסם

איך אני אדע אם הקובץ איכותי?

אז זה היה סתם בזבוז? :s05: עדיין יש הבדלי איכות, לא?

פורסם

כן זה היה ביזבוז...

אתה לא יכול להפוך את הקובץ ליותר איכותי אתה רק יכול לגרום לו להיות באיכות פחות טובה... אתה לא יכול לעשות את ההפך...

פורסם

כן זה היה ביזבוז...

אתה לא יכול להפוך את הקובץ ליותר איכותי אתה רק יכול לגרום לו להיות באיכות פחות טובה... אתה לא יכול לעשות את ההפך...

אפשר הוכחות לדבריך?

פורסם

אתה רוצה הוכחה? כך כל שיר באיכות טובה תמיר אותו לאיכות הכי גרועה שאפשר ותנסה לשחזר אותו לאיכות טובה.... אם אתה מצליח אני מביא לך שקל....

פורסם

תחשוב על זה ככה.. יש לך קובץ תמונה ב16 סיביות

אתה יכול לשמור אותו כ24 - אבל זה לא ישנה כלום

לעומת זאת אתה יכול לשמור אותו כקובץ grayscale והוא יהיה שחור לבן (ירידה באיכות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים