עבור לתוכן

XBOX 360 VS NEW COMP

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם...

אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל.

קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי.

X2 3800

7800GT

2GB RAM

חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה..

ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים.

למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר??

1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360?

2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה)

3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה?

אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות!

תודה

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נורא תלוי באיזה משחקים אתה אוהב

משחקי ספורט ויריות יהיה לך ממש כיף לשחק בקונסולה, אפילו שאני אישית מסתדר הרבה יותר טוב עם מקלדת מאשר גיימפד.

כמובן שבקונסולה אתה לא יכול לשחק משחקים מורכבים יותר כמו אסטרטגיה ודברים שלא נוח עם הגיימפד, ואין אפשרות למשחקי רשת! שזה חסרון גדול מאוד.

כנראה שבזמן הקרוב לא יהיה יבוא נורמלי לקונסולה לארץ, ככה ששוב היו חנויות קטנות שימכרו את הקונסולה במחירים לא אטרקטיביים ועם אחריות צולעת,

צ'יפ צרובים בטח יבוא בהתאם מאותו יבואן.

לדעתי קונסולה זה בנוסף למחשב וממש לא במקום (ובמקרה שלך זה במקום, כי המחשב הנוכחי שלך לא יכול להריץ משחקים בסגנון של BF\FC, שאולי תרצה לשחק ברשת).

ואגב אתה לא צריך טלויזיה מדהימה במיוחד, כל עוד יש לך כניסה של RCA או 21 פינים זה מספיק,

אם הצבעים מספיקים לסרטים ורואים סביר, אתה לא צריך מסך שטוח מה-TOP.

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת יש איזה חנות בארץ שמוכרת את ה-360???

פורסם

שמעתי על חנות במרכז שמוכרת, אני לא זוכר את שמה כרגע

ואני גם חושב שאקס בוקס 360 עדיף על מחשב, זה לא נכון שאין משחקי רשת, יש הרבה ואפילו המוניים

וחוץ מאסטרטגיה, שזה הזאנר היחיד שכמעט ואין בקונסולה, יש הרבה זאנרים שמזמן מתו למחשב כמו משחקי מכות ומשחקי פלטפורמה

פורסם

לא ראיתי עד עכשיו X360 בארץ,

אבל יש מספיק חנויות שמוכרות XBOX רגיל, תחכה אני בטוח שהם יביאו.

(הכי גדולות הם לדעתי מושי ו-XSHOP, אבל אתה יכול לחפש ב-ZAP נראה לי שיש עוד איזה 5 שמוכרות).

פורסם

אהלן לכולם...

אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל.

קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי.

X2 3800

7800GT

2GB RAM

חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה..

ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים.

למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר??

1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360?

2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה)

3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה?

אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות!

תודה

זה ממש תלוי בך

הXBOX360 מציעה הרבה דברים טובים...היא קונסולה מעולה והיא תיקח אותך בצעדי ענק על משחקי הדור הבא,אבל יש כמה בעיות...קודם אני אענה על השאלות ש'ך:

1)טוב-אז זה עניין די בעייתי...כרגע אין מקום שבו ניתן לקנות את הקונסולה בארץ...ובאופן כללי-אני לא יודע אם שמעת או לא,כרגע יש בעיות של אספקת קונסולות אפילו בארה"ב-הביקוש הוא בערך פי 5 מההיצע...מייקרוסופט לא מספיקים לשווק מספיק קונסולות,ויש אנשים שכבר חודשים מנסים להשיג קונסולת XBOX360 ללא הצלחה...בארץ כיום ידוע שיש רק קונסולה אחת של XBOX360....היא נמצאת באיזה חנות למשחקים בת"א...והיא לא למכירה...רק לנסיון.

2)שאלה קשה שלא ניתן לענות עליה...

כשמייקרוסופט הוציאו ת'קונסולה הם אמרו שהם עבדו כמה שנים על מעך הגנה שלם נגד WAREZ וצ'יפים למיניהם...

כרגע קבוצות האקרים עובדות על יצירת צ'יפ...אבל בינתיים אין תוצאות...כמה קבוצות אומרות שהן על סף פריצת הקונסולה,אבל הכל בגדר שמועות

מה שבטוח-אם ייצא אחד,הוא לא יהיה זול.

3)בשל החומרה המאוד חזקה של הXBOX360,הוחלט במיקרוסופט שהקונסולה תריץ את כל המשחקים על גראפיקת HIGH DEFENITION...מה שאומר-רזולוציות מקסימליות,פילטרים AA וAF מקסימליים,וכמובן-גראפיקה עוצרת נשימה.

החיסרון היחידי שלך הוא שבשביל HIGH DEFENITION אתה צריך טלוויזית LCD....אתה תהנה מהגראפיקה הרבה יותר על טלויזיה מתקדמת,גדולה ותומכת HD מאשר טלויזיה רגילה...זה פשוט עולם אחר.

בכל מקרה-אם אתה רוצה קונסולת XBOX360 אז תצטרך לחכות-יש בעיות אספקה בעיקר בארה"ב ובגלל כך גם בכל העולם...

ואם אתה כן קונה-תוודא מאיפה אתה מתכוון להשיג משחקים..הם לא זולים,וגם עולים אקסטרה 10דולר בגלל שמדובר במשחקי "הדור הבא"

וגם תוודא שיש לך מספיק מקום בחדר\בבית לקונסולה-יש לה ספק כוח ע-צ-ו-ם.

בנוגע ליתרונות נוספים של הקונסולה:

-תעלה לך זול יותר ממחשב בעל אותם ביצועים

-יש לה תמיכה ברשת חוטית\אל חוטית...

מה שאומר-אם יש לך רשת אלחוטית בבית [לדוגמא],הקונסולה תוכל להתחבר אליה,ובכך יהיה לה גישה לאינטרנט ויותר מזה-הקונסולה תתחבר למחשבים האחרים שנמצאים ברשת ותוכל להריץ את התמונות והשירים והסרטים שנמצאים בMY DOCUMENTS

-הקונסולה משמשת כמרכז בידור שלם-חוץ מהיותה קונסולה...

-לקונסולה יש תמיכה בחיבורי USB-מה שאומר שאתה יכול לחבר כמעט כל מכשיר USB אליה והיא תזהה אותו...מצלמות דיגיטאליות,נגני MP3 וכו'

-הקונסולה מגיע עם בקרי משחקי [GAMEPADS] אל-חוטיים...שזה יתרון גדול בפני עצמו.

פורסם
http://www.mediagame.co.il החנות הזו מציעה למכירה אקסבוקס 360, אני לא יודע אם יש להם פיסית ואיזה גירסא הם מוכרים
פורסם

http://www.mediagame.co.il החנות הזו מציעה למכירה אקסבוקס 360, אני לא יודע אם יש להם פיסית ואיזה גירסא הם מוכרים

בולשיט

אין להם את זה במלאי וגם לא יהיה להם בחודשיים הקרובים [וזה במקרה הכי טוב]

"מכשיר האקס בוקס 360 - הדור החדש [בקרוב]

.עדיין לא במלאי"

וגם המחיר מגוכח-4000 ש"ח בשביל גירסאת הCORE [הגירסא שעולה 300 דולר,שלא באה עם כבלים של HIGH DEFENITION ולא מגיעה גם עם כונן קשיח...מה שמונע ממנה להתחבר לאינטרנט ולהריץ משחקי XBOX-הקונסולה הקודמת...]

פורסם
  • מחבר

אין להם את הקונסולה זה הזמנה מוקדמת...

ובקיצור במחיר של 4000 שקל

ללא טלוייזיה lcd ,ללא צ'יפ וללא אחריות נורמלית בארץ

לא שווה לקנות.

פורסם

אין להם את הקונסולה זה הזמנה מוקדמת...

ובקיצור במחיר של 4000 שקל

ללא טלוייזיה lcd ,ללא צ'יפ וללא אחריות נורמלית בארץ

לא שווה לקנות.

אם יש מישהו שנוסע לארה"ב-תבקש שיביא לך את הגירסא של ה-400 דולר...היא באמת משתלמת...

למרות שיש סבירות טובה שהוא לא יצליח למצוא שם...

פורסם

תיראה במיקרה שמקום המגורים שלך היה בארצות הברית לפי דעתי ה360+שרות הLIVE היה עדיף על מחשב

ואני יכתוב +-:

+

1-יחסית למחיר חבילת ה400 דולאר הרבה יותר טובה ממחשב בסכום הזה

2-אין בעיות של תאימות מישחקים

3-לא צריך לשחק בהגדרות בכל מישחק

4-הרבה מישחקים חלקם בילעדים

5-לפי מה שאני זוכר אפשר לחבר עכבר ומקלדת USB

7-השרות LIVE (בתשלום)אמור להיות מצוין

-

1-בארץ אין תשרות LIVE וזה אומר אין מולטיפליר ברשת (לפחות לא רישמית)

2-המחיר בארץ גם של הקונסולה וגם של מישחקים ואביזרים אמור להיות מאוד יקר

3-הדגם הנוכחי גדול ורועש

4-אין כרגע מוד ציפ

5-בניגוד למה שנאמר הבעיות הספקה הם הרבה יותר ביגלל שזמן היצור כרגע גבוה ביגלל מחסור ברכיבים ולא ביגלל ביקוש עצום

וקשה לדעת מה יקרה שהPS2 והרוולושן יגיעו לשוק

6-זמינות של מישחקים ואביזרים מאוד גרוע בארץ

7-צריך טלויזיה מאוד יקרה כדי לענות באמת מה360

8-למה לעזור למיקרוסופט במימון "כוכב המוות" שהם בונים ;D

250px-DS1StD_01.jpg

בקיצור יש הרבה דברים טובים והרבה דברים שלילים בקשר לקנית 360 לשימוש בארץ

ובכל מיקרה רק החבילה ב400 דולאר בחול-שכוללת ארד דיסק ועוד דברים טובים מומלצת החבילה הרגילה לא כוללת כרטיס זיכרון

שלבד עולה 40 דולאר

פורסם

אם אתה יכול לקנות את ה XBOX מארה''ב אז תקנה אם אתה קונה אותה מהארץ אז זה לא יהיה משלתם .. כי כל משחק יעלה 300-500 ש''ח כשיצא והקונסולה יקרה מאווד ..

וגפ יש את ה PS3 שיצא עוד כמה חודשים טובים אז לא כדאי לקנות את ה XBOX360... לפי דעתי זה בכלל לא משתלם

ולא נוח לשחק ב קונסלה עם עכבר ומקלדת זה יותר טוב ויותר מהנה :)

פורסם

לפי דעתי הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות זה לקנות בארה"ב Xbox360, כמובן את החבילה של ה-400 דולר, ולהשקיע בארץ בטלוויזיה שיכולה לנצל את האיכות הגבוה שהקונסולה מספקת.

פורסם

רק עצה- אין בחנויות את גירסאת ה400 דולר בכלל

אבל כן ניתן להשיג אותה כחלק מבאנדלים באינטרנט

האתר הזה-xbox360tracker.com עוקב אחרי אחרים של חנויות ומפרסם למי יש מה במלאי

פורסם

לדעתי,סחוב עם המחשב שלך עוד כמה חודשים עד שיהיה שינוי בארץ עם ה XBOX שיגיע בטח יותר בכמויות ויהיה במחיר סביר,ואולי גם הגעה מהירה של הסוני3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים