עבור לתוכן

המחשב עדין ב 50 מעלות המנוחה לפעמים גם 55

Featured Replies

פורסם

הוצאתי את המאוורר שעל ה CPU כדי לנקותו קצת והחזרתי והכול טוב .

אך כשאני מפעיל את המחשב אחרי הניקוי של המאוורר המחשב פועל טוב אבל אני לא יודע למה שהפעלתי את המחשב המעבד היה לי אחרי הניקוי על 70 מעלות עשיתי כיבוי וכעבוור 15 דקות הפעלתי עוד פעם וזה היה עדין על 70 מעלות הנה תמונה http://img466.imageshack.us/my.php?image=10yt2.jpg.

חשוב לציין שלפני הניקוי המעבד היה במנוחה ב 30-35 מעלות ובמאמץ מקסימום 50.

פורסם

כמה RPM המאוורר מסתובב ? האוורסט לא מתחיל לזייף סתם באמצע אם הוא היה מזייף - הוא היה מזייף מההתחלה.

אם בכל זאת אתה לא סומך עלייך תגע בסינק של המעבד ותבדוק כמה הוא חם - אם זה 70 מעלות או 50 אתה תרגיש מיד תהבדל

פורסם

מרחת משחה טרמית "אחרה" הניקוי...??

פורסם

עם הלוח של גיגה בייט אז כן הוא משקר ...

גם אצלי יש את זה .. זה הטמפרטורה של הציפסט של הלוח אם ...

הטמפרטורה שמופיעה לך של הלוח זה המעבד ;]

פורסם

שלום אני חבר של MP91 המחשב שלו לא פועל כיוון שעל ההתחלה שהמחשב פועל הוא שומע רעש קטן כזה ואז המחשב נכבה.

כעבור 30 שניות בערך המחשב נכבה.

הוא הצליח לבדוק את הטמפרטורות במחשב בביוס והתמפרטורה של ה CPU הייתה 93 אם F200+

לא, הוא לא מרח משחה טרמית, והמשחה טרמית שהייתה עליו התפרקה כזה והתייבשה.

אם זאת הסיבה על איזו משחה אתם ממליצים?

אם זאת לא הסיבה אז מה יכולה להיות הבעיה.?

פורסם

זאת יכולה להיות הסיבה וחוץ מזה יכול להיות שהוא לא הרכיב את המאוורר נכון(לא מהודק מספיק)

תבדוק האם המאוורר "רוקד".

פורסם

גם תבדוק מה המעלות בביוס...

פורסם

חברה,מה ביוס,מה תיגע מה מה מה ???

אל תדליק בכלל את המחשב ותתפלל שב-93 מעלות לא גרמת נזק למעבד.

תקנה משחה טרמית של ARCTIC SILVER 5 או כל משחה מהחברות כמו OCZ,THERMALTAKA ותמרח את המשחה.כמו כן תוודא שה-HEATSINK מחוזק כמו שצריך.רק,ורק אחרי שעשית את זה תפעיל את המחשב.המחשב נכבה לך כי בטפ' גבוהה הביוס מנתק לך את המחשב שלא יגרם לך נזק.

אני מצרף לך לינק להורדה.אומנם זה הסבר על AMD אבל אין שום הבדל עקרוני בהסבר"איך" לעשות.

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_869_11521%5e6678,00.html

פורסם

עם הלוח של גיגה בייט אז כן הוא משקר ...

גם אצלי יש את זה .. זה הטמפרטורה של הציפסט של הלוח אם ...

הטמפרטורה שמופיעה לך של הלוח זה המעבד ;]

אם תסתכל בתמונה תראה שזה לוח של MSI וזאת לא הבעיה.

גם צויין שלפני שהוא ניקה המעבד היה על 35

גם תבדוק מה המעלות בביוס...

הוא בדק והיה על 93....

** בטמפרטורות כאלה באמת לא ממליץ להדליק את המחשב.

אלא לפרק לנקות לשים משחה טרמית רצינית ולבדוק 20 פעם שאתה מרכיב נכון... כי גם עם משחה רגילה הוא לא צריך להגיע לטמפרטורות כאלה.

פורסם

חברה,מה ביוס,מה תיגע מה מה מה ???

אל תדליק בכלל את המחשב ותתפלל שב-93 מעלות לא גרמת נזק למעבד.

תקנה משחה טרמית של ARCTIC SILVER 5 או כל משחה מהחברות כמו OCZ,THERMALTAKA ותמרח את המשחה.כמו כן תוודא שה-HEATSINK מחוזק כמו שצריך.רק,ורק אחרי שעשית את זה תפעיל את המחשב.המחשב נכבה לך כי בטפ' גבוהה הביוס מנתק לך את המחשב שלא יגרם לך נזק.

אני מצרף לך לינק להורדה.אומנם זה הסבר על AMD אבל אין שום הבדל עקרוני בהסבר"איך" לעשות.

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_869_11521%5e6678,00.html

לא כול משחה שיקנה או AS5 או MX-1..(המלצה שלי MX-1..)..

תמרח אותה על המעבד תרכיב תהייטסינק טוב והבעיה צריכה להיפתר...(אם היית מעיין קצת בפוסטים פה ההיית רואה שצריך למרוח משחה עם כול פירוק..)

פורסם

רק בשביל הבדיקה, תשכיב את המחשב ותפתח את הדלת ואז תברר כמה מעלות... כל זה כמובן אחרי מריחת משחה טרמית...

:xyxthumbs:

פורסם

איך בדיוק הוא יברר את הטמפ

הוא ישאל את המעבד או ישים לשון עליו

בגיגה ביט היו מיקרים ש המעבד רתח

ואותו מעבד על אסוס היה 47 מעלות

פורסם

מה? :bash:

לוח גרם למעבד לתת טמפרטורות שונות? אם לזה התכוונת תחשוב שוב.

פורסם

לא כל כך הגיוני !!

אולי הלוח מזייף ?!

תנסה עם מד חום דיגיטלי...

פורסם

רק בשביל הבדיקה, תשכיב את המחשב ותפתח את הדלת ואז תברר כמה מעלות... כל זה כמובן אחרי מריחת משחה טרמית...

אני היחידי שחושב שזה לא נשמע טוב....

וחוץ מזה: לתגובה של solo53:

אפשר פשוט לגעת בהיטסינק (לא במאוורר :nono:) ותאמין לי... אתה תדע אם זה 30 ומשהו מעלות או 50-70... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים