פורסם 2006 בפברואר 419 שנים היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושאכל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים רעיון מעניין, אני יכול להיות בטוח שהקלף היא קל הייה להשיג הוא איזה מעבד AMD ATHLON מהסדות שלפני שלוש שנים.
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים אה, ואחרי שאתה מוציא כמה אלפי שקלים בקניות ענק של ארוחות מקדלונדס, תידלוקים בתחנות דלק,קניית קלפים בקיוסק וכו'..ואז שאתה ממלא חוברת שלמה עם כל האסים והכל, תוכל לשלוח את החוברת לסניף הראשי שנארגן [כמובן]ואז רק תכנס להגרלה שאולי תקבל מחשב, נכון?נשמע אחלה!
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים אה, ואחרי שאתה מוציא כמה אלפי שקלים בקניות ענק של ארוחות מקדלונדס, תידלוקים בתחנות דלק, קניית קלפים בקיוסק וכו'.. ואז שאתה ממלא חוברת שלמה עם כל האסים והכל, תוכל לשלוח את החוברת לסניף הראשי שנארגן [כמובן] ואז רק תכנס להגרלה שאולי תקבל מחשב, נכון? נשמע אחלה! כן אבל סלרון ובאותיות הקטנות יהיה כתוב שאתם לא מתחייבים שהמחשב יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.