עבור לתוכן

לוח ל P4 2.0a - לא מצאתי ב"חיפוש" כי יש לי דרישות ספציפיות..אנא עזרה

Featured Replies

פורסם

אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים.

לא צריך כרטיס רשת

לא צריך כרטיס קול

לא צריך כרטיס מסך

לא צריך רייד

ובקיצור הבנתם...

כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133

כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A)

וזהו.

לסיכום:

זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי.

תודה

HF

פורסם

אין כמעט סיכוי שתגיע לכזה דבר עם 2.0A בלי תוספת מתח נכבדת, הייתי ממליץ לך ללכת על 2.26 היום - נמכר במחיר מעולה.

לגבי הלוח, אתה מוזמן לבדוק את האסוס P4B533 (לא להתבלבל בינו לביןהP4B533-E), אם אתה רוצה לקחת נורת'ווד A (1.8A יהיה המשתלם ביותר), אתה מוזמן ללכת על הג'יגה בייט 8IHXP או האסוס P4T533-C, יחד עם זיכרונות RDR800 (יעמדו בFSB של 133) ולהעלות את המעבד כאמור לFSB של 133 (2400 מה"צ).

פורסם

אסוס P4T533 לא יעבד לך עם הזכרונות האלה...אם אני מבין נכון זה SDRAM אם אתה רוצה לוח זול ופצצה קח

אסוס P4S133 סטנדרטי. תומך במעבד עד 2.4 ואפשר לשחק לו קצת עם הג'ימפור בשביל אוברקלוקינג.

פורסם

אהמ...

אני די בטוח שהוא מתכוון לבאס של 133Mhz שזה FSB של 533Mhz ...

פורסם

2.26GHz הפסיק להמכר, מהסיבה שהוא ו2.4B עולים בדיוק אותו הדבר.....

עכשיו בנוגע ללוח אם, לא הבנתי איזה סוג זכרונות אתה רוצה לשים עלים. SDRAM 133MHz?

זה ממש אבל ממש ירוץ לא טוב....

גם בקושי יש לוחות לזה. אם שהתכוונת לDDR 266MHz?

פורסם

נראה ליש עדיין נמכר, הוא עדיף עקב המכפלה הנמוכה יותר..

פורסם

יש הרבה מאוד לוחות שמתאימים לזיכרונות האלו, למעשה כמעט כל לוח שתומך בזיכרונות DDR, תומך גם בזיכרונות SDRAM.

לדעתי תיקח את ה-GIGABYTE 8IE + ATA133+ SB, לוח לדעתי מצויין למרות שהוא לא הכי חדש ולא עם הכי הרבה פיצ'רים,

לפי מה שאמרת הוא מתאים לך מאוד, הוא תומך במעבדים הכי חדשים שיש, מתאים ל-sdram ויש לו אפשרויות המהרה טובות.

ועכשיו החלק שמעניין אותך, המחיר!!! 620ש"ח, לא הרבה בגלל ללוח אם, (לפחות לפי דעתי).

פורסם

יש הרבה מאוד לוחות שמתאימים לזיכרונות האלו, למעשה כמעט כל לוח שתומך בזיכרונות DDR, תומך גם בזיכרונות SDRAM.

לדעתי תיקח את ה-GIGABYTE 8IE + ATA133+ SB, לוח לדעתי מצויין למרות שהוא לא הכי חדש ולא עם הכי הרבה פיצ'רים,

לפי מה שאמרת הוא מתאים לך מאוד, הוא תומך במעבדים הכי חדשים שיש, מתאים ל-sdram ויש לו אפשרויות המהרה טובות.

ועכשיו החלק שמעניין אותך, המחיר!!! 620ש"ח, לא הרבה בגלל ללוח אם, (לפחות לפי דעתי).

הצ'יפסט תומך ב-SDRAM, אבל ללוח אין חריצים כאלו, רק DDR.

פורסם

איך קוראים ללוח הזה של ecs עם שני סוגי זכרונות?

פורסם

השם של הלוח P4IBASD

ויש אותו לפחות בחנות אחת בארץ

פורסם

איך קוראים ללוח הזה של ecs עם שני סוגי זכרונות?

זבל. מפגישה אישית עם הלוח (עזוב אותך בנצ'מארקים ושטויות) הוא פשוט לא טוב! מצ'וקמק כזה, פלסטיק מתפורר, סטיקים לזכרונות שמגיעים factory broken ועוד ועוד..

פורסם
  • מחבר

וואו, יצאתי ממש מבולבל וגם בלבלתי אתכם, בואו נעשה קצת סדר.

יש לי פנטיום שלוש במהירות 500 מגהצ

ולוח אם של אסוס (הכל מצויין במפרט מחשב שלי).

חשבתי לשדרג לסלרון 1.2 או 1.1 ואז להמהיר אותם קצת בלי היסטריה ובלי תוספות מיוחדות.

אני צריך לוח אם מתאים.

ואז הגיע ירידת המחירים הגדולה של אינטל בספטמבר והתחלתי לפזול לכיוון נורת'ווד 2.0.

הסכום ההתחלתי היה מקסימום 1000 ש"ח...ועכשיו החלטתי למתוח אותו קצת. אני חוזר - קצת.

אני לא רוצה להשקיע גם בזכרונות כי יש לי 256 מגה של pc133, לא DDR ולא כלום, פשוט אותם זכרונות שיש לי כרגע (כתוב במפרט).

זהו.

השאלה היא:

בהוצאה המינימלית ביותר מה אני קונה (והאם כדאי באמת להשקיע יותר, ולחפש נורת'ווד או פשוט לשדרג לסלרון טואלטין).

מקווה שהפעם אני יותר ברור.

אנא עזרתכם הדחופה (יום כיפור מתקרב...)

ובבקשה - תציצו במפרט שלי.

פורסם

רגע ב-1000 ש"ח אמור להיכנס גם המעבד וגם הלוח?

הרי רק המעבד הכי נמווך, ה-1.8A עולה בסביבות ה-950 ש"ח......

אל תיקח לוח שתומך ב-SDRAM עם מעבד פנטיום 4, זה פשוט חרא של ביצועים.

עדיף הסלרון.

או AXP1600 ואיזה משהו..

פורסם
  • מחבר

רגע ב-1000 ש"ח אמור להיכנס גם המעבד וגם הלוח?

הרי רק המעבד הכי נמווך, ה-1.8A עולה בסביבות ה-950 ש"ח......

אל תיקח לוח שתומך ב-SDRAM עם מעבד פנטיום 4, זה פשוט חרא של ביצועים.

עדיף הסלרון.

או AXP1600 ואיזה משהו..

יופי, מצוין, עכשיו אנחנו מתקדמים לאן שהוא...!!

תודה אחי.

שים לב שאני מסוגל למתוח טיפה את התקציב אל קצת מעבר ל 1000 ש"ח.

עכשיו אם תוכל או תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לחפש (כלומר - מעבד+לוח) בהתחשב בזכרונות שיש לי,זה יהיה מושלם.

והאם זה משהו שמבוסס על סלרון טואלטין או מערכת שמתבססת על פנטיום 4 נורתווד.

תודה מראש לכוווולם :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים