פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שלום .משום מה לאחר התקנתי תוכנה מסויימת על המחשב החלה להופיע לאחר כול איתחול של המחשב חלונית שבא רשום שעליי לאקטב את תוכנת החלונות שלי תוך שבוע העניין הוא שכבר איקטבתי אותה וגם כאשר אני לוחץ על כן ועובר לשלב הבא אני מקבל הודעה שהתוכנה כבר אוקטבה .לכן מספר שאלות 1. רשום שעלי לבצע את האיקטוב בתוך 4 ימים מהיום מה אני עושה 2. האם ניתן להעיף את החלונית הזאת לחלוטין .3. האם יש סיכוי שבעוד שבוע אני אאלץ לפרמט את המחשב שלי שוב ?4. איקטבתי מחדש את מערכת ההפעלה אבל זה לא עזר גם תודה מראש ASAFCO12
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר אני לא צצש יודע איך זה מעט בעייתי בכול מיקרה המליצו לי לעשות פורמט האם זה נכון .ניסיתי לעשות prtscn כדי להעביר תמונת מסך אבל ללא כול הצלחה .כרגע נישארו לי 3 ימים עד לנעילת המערכת מה עליי לעשות הצילו !!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים אני לא צצש יודע איך זה מעט בעייתי בכול מיקרה המליצו לי לעשות פורמט האם זה נכון .ניסיתי לעשות prtscn כדי להעביר תמונת מסך אבל ללא כול הצלחה .כרגע נישארו לי 3 ימים עד לנעילת המערכת מה עליי לעשות הצילו !!!!!!!!!!!!קודם כל לעשות גיבוי של כל הדברים החשובים שיש לך בררד דיסקכמו-התקנות של תוכנות-מיסמכים של העבודה-וכו2-במיקרה שהבעיה לא ניפטרת תפרמט ותתקין מיחדש
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים פירמוט זה רק אם כל דבר אחר לא עוזר כי אתה בעצם מוחק כל מה שיש לך על הדיסק קשיח (בין הקבצים גם וירוסים ורוגלות) ואז צריך להתקין הכל מחדש תבדוק וירוסים ורוגלות ותביא באמת תמונת מסך כדי שנדע איך זה נראה פשוט תלחץ על כפתור הPRINTSCREEN לך לצייר ו" הדבק "
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר טוב תודה על העזרה בכול מיקרה לא ניתן להביא תמונה של המסך כי החלונית עוד עולה לפני הכול מה שאומר שמשום מה הפרינט סקרין לא ממש עובד . אני חושב שאני אלך על פורמט אין מה לעשות שעתיים והכול כמו חדש
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים תנסה להתקין SP2, זה יחליף את הקובץ של הלוגון...בנוסף אם יש לך עותק חוקי תתקשר למיקרוסופט ותעצק עליהם ששעון החול מתקתק ואין לך עוד הרבה זמן תקריא להם כל הזמן כמה נשאר לך בשעות...אגב, איזה תוכנה גרמה לזה?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים איך אני מתקין קובץ psp2 חדש מה אני ניגש למיקרוסופט ומתקין מחדש זה הרי לא ייתן כי זה כבר קיים במערכת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.